ej, czy ktoś jest w stanie podać mi przynajmniej jeden, sensowny argument tłumaczący dlaczego praca na kamerkach jest zła/żenująca/śmieszna/szkodliwa? #natsu
@rozowykrol: Niczym się nie różni oprócz tego że jest się dziwką. Zaloguj się na jakimś portalu, rób to samo, a w drugim pokoju, włącz transmisje rodzinie, przecież to normalne :).
Wiem, a raczej mam nadzieję, że sobie robisz jaja.
@rozowykrol: co kto lubi, ale jak wiesz gdzie moge popatrzec na hot ekspedientki w bieliznie/nago podczas zakupow to daj adres ( ͡°͜ʖ͡°) Na telefonie szczegolnie sprzedajesz cialo
okej, pięć osób odpisało i wciąż zero argumentów "oprócz tego że jest się dziwką" xD wyobraźcie sobie gdybym zadała takie pytanie odnośnie bycia kasjerem w żabce. Co jest złego w pracy w żabce? A wykopki "Ty tak serio? xD przecież jest się KASJEREM w żabce!!! RODZINIE TO POKAŻ". No nie czaję Was.
@rozowykrol: "Praca" na kamerkach jest zła, bo generuje zysk poprzez uprzedmiatawianie swojego ciała. Uprzedmiatawianie ciała nie jest w interesie kobiet, bo kobiety chcą, żeby postrzegać je jako coś więcej niż kubeł na spermę.
Idąc logiką sprzedawania ciała to każdego dnia wychodząc na ulicę wręcz "oddajecie" swoje ciało za darmo bo ludzie mogą patrzeć na Waszą twarz. Dodatkowo, twarz jest bardziej wyjątkowa i niepowtarzalna niż c---i czy d--a xd
@ktomizajalnazwy po pierwsze to kobieta decyduje co jest w jej interesie czy nie. Po drugie posiadaczka atrakcyjnego ciała może jednocześnie nie być tylko "kubłem na spermę" i oferować światu również głębsze wartości, to się nie wyklucza. Po trzecie w każdej pracy sprzedajesz ciało. Ludzie nawet są w stanie niszczyć sobie zdrowie albo ryzykować życiem dla pieniędzy, więc co to za argument w ogóle
@rozowykrol: do czego to doszło by pisać argumenty na temat tego dlaczego sprzedawanie swojego ciała całemu światu jest złe.
Jeśli dla Ciebie masturbacja na żywo za pieniądze od 3 zł wzwyż i robienie tego co jakiś stary dziad zażąda pod obrzydliwym nickiem, oraz to ze może wejść Twoj stary na Twoj filmik przez przypadek jest dla Ciebie czymś nadzwyczaj normalnym i spełnieniem marzeń to ja bardzo żałuje tego, że jestem
@Twoja__Pani Pani Nie jest to spełnienie marzeń, ale to samo można powiedzieć o mniej więcej 80% posad, szczególnie jeśli chodzi o pracę fizyczną. Twoją logiką można powiedzieć, że " Jeśli dla Ciebie z-----------e u Janusza i podawanie menelom małpek wyborowej za 15 zł za godzine i to, że masz w zimie sprzątać jakieś błoto z czyichś buciorów jest czymś normalnym i jest spełnieniem marzeń to pozdrawiam". + w takiej pracy zarabia
@rozowykrol: oczywiście - nie można tego potępiać, bo potępianie same w sobie jest złe, ale także dlatego, że duża część z nas zapewnia(ła) popyt na tego typu rzeczy, więc byłaby to hipokryzja level 2000. ale nie wyobrażam sobie, gdyby moja partnerka coś takiego robiła - porównałbym to, do pokazania swoich narządów rozrodczych na imprezie. niby jej ciało, ale czy ktokolwiek o zdrowych zmysłach chciałby, aby doszło do takiej sytuacji?
Komentarz usunięty przez autora
Zaloguj się na jakimś portalu, rób to samo, a w drugim pokoju, włącz transmisje rodzinie, przecież to normalne :).
Wiem, a raczej mam nadzieję, że sobie robisz jaja.
Na telefonie szczegolnie sprzedajesz cialo
Jeśli dla Ciebie masturbacja na żywo za pieniądze od 3 zł wzwyż i robienie tego co jakiś stary dziad zażąda pod obrzydliwym nickiem, oraz to ze może wejść Twoj stary na Twoj filmik przez przypadek jest dla Ciebie czymś nadzwyczaj normalnym i spełnieniem marzeń to ja bardzo żałuje tego, że jestem