Wpis z mikrobloga

ej, czy ktoś jest w stanie podać mi przynajmniej jeden, sensowny argument tłumaczący dlaczego praca na kamerkach jest zła/żenująca/śmieszna/szkodliwa? #natsu
  • 87
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rozowykrol: W sumie to ciekawa rozkmina. Nikomu krzywdy nie robi. Oglądający nie mają nic przeciwko. Jednak jest coś niepokojącego w tym, że osoba która jest pewnie autorytetem dla wielu dzieci działała na kamerkach.
  • Odpowiedz
@kamakrazze nie, nie uważam, że to fajnie i mam to generalnie w dupie kto do czego wali xd po prostu o wiele bardziej w tej sytuacji zaskakuje mnie, że wykopki, ludzie uważający się za bardziej inteligentnych niż średnia, linczują jakieś zachowanie nie dlatego, że jest ono faktycznie złe albo szkodliwe, ale dlatego, że mają wpisane w kod kulturowy, że to jest złe i pewnie nie poświęcili ani minuty swojego życia by
  • Odpowiedz
@rozowykrol: Bo to najgłupszy sposób na zarabianie hajsu. Gardzi się takimi osobami, ponieważ to najgłupszy element społeczeństwa. Nawet sprzątać trzeba umieć, rozebrać się umie absolutnie każdy. Jak mieć szacunek do kogoś, kto nie szanuje siebie. Tu nie chodzi o to, że to coś złego, tylko o to, że w ten sposób zarabiają osoby nic nie warte. Stąd brak szacunku wobec takowych.
  • Odpowiedz
@JudzinStouner ruchanie zwłok - brak szacunku do zmarłego oraz do jego rodziny, wykorzystywanie ciała, do którego nie ma się żadnych praw.
kamerki - występująca/występujący sam, z WŁASNEJ WOLI robi to co robi a osoby oglądające z WŁASNEJ WOLI oglądają i wpłacają pieniądze. Nikomu nie dzieje się żadna krzywda, nawet jeśli ktoś ma coś przeciwko to nie ma żadnych praw by to zmienić bo nie dotyczy to żadnej osoby trzeciej i nie
  • Odpowiedz