Aktywne Wpisy

mdfk +84
2.5 roku temu zwolnili mnie z krypto startupu (#androiddev here), płacili dobrze bo $11k/msc ale po tym już miałem troche dość pracy dla innych i postanowiłem pójść all-in i zostać #programista15k na swoim
long-story short, udało się i teraz żyję głównie z moich aplikacji, na screenshocie jedna z nich (slonoise.com), zarabia jakieś $1k+/msc
w szczytowym momencie zarabiałem $8k/m z moich apek, teraz około $2-3k/msc i buduję dalej
zastanawiam
long-story short, udało się i teraz żyję głównie z moich aplikacji, na screenshocie jedna z nich (slonoise.com), zarabia jakieś $1k+/msc
w szczytowym momencie zarabiałem $8k/m z moich apek, teraz około $2-3k/msc i buduję dalej
zastanawiam
źródło: CleanShot 2026-01-03 at 20.17.13@2x
Pobierz
luke-mat +6
Prawda jest taka, że dzisiaj wszyscy zazdrościmy #usa :) (no może oprócz neuropki)
-rządzą całą półkulą
-ich waluta rządzi światem (póki co)
-mają najsilniejszą armię
-mają najlepsza technologię
-płace specjalistów to są tam sky is the limit, w Europie programista osiągnie te kilka tysięcy euro, a tam zwykłe kodoklepacze osiągają po $600k rocznie
-rządzą całą półkulą
-ich waluta rządzi światem (póki co)
-mają najsilniejszą armię
-mają najlepsza technologię
-płace specjalistów to są tam sky is the limit, w Europie programista osiągnie te kilka tysięcy euro, a tam zwykłe kodoklepacze osiągają po $600k rocznie

źródło: comment_16202461109Rk85106bL6I5CCszxQFuj.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu