Aktywne Wpisy
Dueil_angoisseus +219
Bez kobiet większość biznesów by padła
#logikarozowychpaskow #zwiazki #wesele #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski
#logikarozowychpaskow #zwiazki #wesele #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski
źródło: temp_file1628395625696591326
Pobierz
Poleccie prosim jakiś płyn do mycia szyby w kabinie prysznicowej, co by może zostawiał jakąś powłokę niebrudzącą. Mam strasznie zakamienioną wodę i zostają ślady, trza często myć.
#mieszkaniedeweloperskie #kiciochpyta
#mieszkaniedeweloperskie #kiciochpyta
źródło: image
Pobierz

long-story short, udało się i teraz żyję głównie z moich aplikacji, na screenshocie jedna z nich (slonoise.com), zarabia jakieś $1k+/msc
w szczytowym momencie zarabiałem $8k/m z moich apek, teraz około $2-3k/msc i buduję dalej
zastanawiam się czy kogoś interesuje mój proces i jak do tego doszedłem
dajcie plusa jak chcecie usłyszeć więcej
źródło: CleanShot 2026-01-03 at 20.17.13@2x
Pobierz@mdfk: w Polsce chyba każdy #programista15k jest na swoim
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@cr_7: nie, nie chciałbym pisać apek w androidzie, dobrze mi w Ruscie i C ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie mniej tez myślałem kiedyś, żeby iść na swoje, co prawda nie do końca w systemach wbudowanych, araczej urządzeniach przemysłowych, stąd chętnie bym posłuchał o prowadzeniu
W jaki sposób wybierasz pomysły?
Bo apkek (z twojego przykładu) do puszczania szumów jest gigantyczna ilość już od conajmniej piętnastu lat.
Kopiujesz istniejący pomysł i starasz się go ulepszyć czy wystarczy dobry marketing?
Atak na serio
U mnie przez ostatnie dwa lata działało to dobrze - każdy miesiąc był na plusie i wracali klienci, ale odkąd wprowadzili AI Overviews, kliknięcia są jakieś drogie i wpada mniej konwersji.