Wpis z mikrobloga

Szukam jakiejś stacji ładowania bezprzewodowego na 3 urządzenia - #iphone , #applewatch i #airpods

Znalazłem coś takiego: https://www.mediaexpert.pl/smartfony-i-zegarki/akcesoria-do-telefonow/ladowarki-indukcyjne/ladowarka-indukcyjna-esr-wireless-charging-station-czarny?gclid=CjwKCAjwhMmEBhBwEiwAXwFoEdj1KfUK9PomFE-6RJbldRiGEeQnTYK8GhPbkjIMcjsh4tQzyI3_exoCTPsQAvD_BwE
Zdecydowanie tańsze od konkurencji, bo z tego co patrzę to większość zaczyna się od 400zł. Ma ktoś może tą z linka i mógłby się podzielić wrażeniami?

Z drugiej strony zastanawiam się czy dwa miejsca nie byłyby wystarczające, bo nie przypominam sobie sytuacji żebym lądował wszystkie 3 urządzenia jednocześnie. Chociaż możliwość zostawienia wszystkiego w jednym miejscu i zabrania z pełną baterią kiedy tylko potrzebuję wydaje się wygodna.

Co myślicie?

#telefony #apple #kiciochpyta
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@peterr767: Mam tę stację. Od razu musisz dokupić lepszy zasilacz, bo przy słabszym nie będzie działało jednoczesne ładowanie 3 urządzeń. Działa dobrze, w miejscu na ładowanie słuchawek możesz ładować drugi telefon.
  • Odpowiedz
  • 0
@franelo: Zasilaczy mam pod dostatkiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak jakość wykonania tego wynalazku? Cudów się nie spodziewam za 150 zł, ale dobrze byłoby wiedzieć. No i najważniejsze - kupiłbyś jeszcze raz?
  • Odpowiedz
@peterr767 Powiem tak: ładowarka jest 3 częściowa , łączenie bolcowe-magnetyczne. Jak złożyłem to raz,to leży w jednym miejscu i spełnia swoje zadanie. Działa i moim zdaniem jest ok. Czasem wkurza element na zegarek - bo czasem się wypina to przy nakładaniu zegarka.

Jeśli planujesz ją trzymać w jednym miejscu to moim zdaniem bierz. Jeśli zamierzasz często przestawiać to lepiej wziąć jakąś jednoczęściową
  • Odpowiedz