Aktywne Wpisy
Jakis_Leszek +11
Załóżmy hipotetyczną sytuację;
Macie koleżankę, która się wam podoba ale nie wiecie jak zagadać i pociągnąć znajomość dalej: wiecie że uwielbia koty i jest ta słynna kociara. Źrenice się jej rozszerzają gdy widzi kota. No i ma urodziny, zostałeś zaproszony tylko Ty. Czy taki prezent jak pić tel byłby dobry?
Jak byście zareagowały na taki prezent?
Jakby
Macie koleżankę, która się wam podoba ale nie wiecie jak zagadać i pociągnąć znajomość dalej: wiecie że uwielbia koty i jest ta słynna kociara. Źrenice się jej rozszerzają gdy widzi kota. No i ma urodziny, zostałeś zaproszony tylko Ty. Czy taki prezent jak pić tel byłby dobry?
Jak byście zareagowały na taki prezent?
Jakby
pamparam2 +211
A tak konkretniej to od ponad 10 lat używam linuksa i bez terminala czuję się jak bez ręki. W tym konkretnym przypadku maszyna działa też jako serwer RTMP dla 8 kamer z sali
Sam wszystko organizowałeś?
@KorczakSzcz: niestety tak - jestem dźwiękowcem, oświetleniowcem, operatorem kamer, reżyserem i informatykiem w jednym i to jest chyba częsty powód fakapów gdzie czasem muszę być w 3 miejscach jednocześnie :D
Co do przestawiającej się szachownicy na Wojtaszka to okazało się finalnie, że Zbycholud miał otwarte dwa okna z transmisją :) Rozwiązałem problem dopiero podczas bloku reklamowego gdzie mogłem usiąść przy jego komputerze
Odnośnie czasu - nie mam
Zawsze się w pracy śmiejemy jak widzimy takie ogłoszenie na które powinno przyjść co najmniej 3 osoby ^^
Sam jesteś jakoś związany z pzszachem czy top było dla Ciebie kolejne zlecenie?
Komentarz usunięty przez autora