Wpis z mikrobloga

@mawmawy: niech ktoś wrzuci reakcje jak do klasy wchodzi młodociana gwiazda koszykówki albo footballu amerykańskiego, wtedy można by porównać reakcje :). Tyle, że wtedy pewnie więcej chłopców by wyło, a to do narracji nie pasuje :)
  • Odpowiedz
@LajfIsBjutiful: ale mnie łapie cringe jak widzę takie krzyczące p---y... tylko ja tak mam? Tak w ogóle zajmijcie się dzieciaki szukaniem pasji w życiu, a nie analizowaniem szczęki jakiegoś typa. Co mu da ta szczęka?! zaliczy 2/3 dziewczyny w swoim życiu i jak jest ogarnięty to zostanie przy jednej. Jak jest piotrusiem panem to będzie ruchał więcej, ale co mu to realnie da? chwilowe szczęście? Bojack Horseman wyjaśnia dobrze co
  • Odpowiedz
Ważne jest spostrzeżenie, że samiec alfa > samica alfa. Czy powszechne jest zjawisko grup mężczyzn zafascynowanych jakąś celebrytką, szalejących na jej widok jak na załączonym obrazku? Nie, ponieważ dla faceta nie ma dużej różnicy między gwiazdą 9/10, a laską 8/10 znaną z widzenia. Status, sława, władza pieniądze nie grają takiej roli, nie ma mitu wyższości jakiejś rozpoznawalnej samicy alfa. Kobietom natomiast potrafi odwalić na widok jakiegoś fejma, ultrasamca. Tracą przy tym godność
  • Odpowiedz