Chcielibyście mieć taki charakter? Wspaniały przykład działania kobiecej intuicji, w ciągu ułamków sekundy wchodzący obiekt zostaje przeskanowany pod kątem wielu parametrów, w tym pod kątem bycia mizoginem. Równocześnie ciekawym zjawiskiem jest przekazywanie sobie informacji o wchodzącym samcu na zasadzie telepatii.
@LajfIsBjutiful: to są dzieci i tu widać czysto biologiczne (gadzie) odruchy, które u starszych robią się bardziej subtelne. Samice później ukrywają te impulsywne reakcje bo kultura je krępuje. To jasno pokazuje że biologia rządzi samicami. Not all, not all ofc, jesli samica ma wysoki iq, niskie libido to może nie zachodzić taka reakcja. @AbZu_Raymond:
@LajfIsBjutiful: Od razu widać że ma perfekcyjnie wypastowane buty oraz że brał przed tą lekcją 5 godzinny zimny prysznic. To bardzo pomogło, lecz kluczowe okazało się walnięcię pięścią w stół w pokoju nauczycielskim oraz czytanie przez całą noc poradników guru uwodzenia. Uczennice od razu to wyczuły i stąd ta reakcja
@AbZu_Raymond Kiedyś w podstawówce miałem nowego nauczyciela od religii w postaci katechety incela 30+, z mordy 2,5/10 i tragiczną fryzurą a'la
Owy nauczyciel Z MIEJSCA został wyśmiany nawet przez dziewczyny i na każdej lekcji miał zerowy posłuch i maksymalną pogardę. Zrezygnował z naszej klasy po 3 miesiącach pracy.
@KontrproduktywnyAnalityk: a widzisz jakby probowal byc pewny siebie i zainwestowal w kurs uwodzenia to bylby najbardziej szanowanym i pozadanym nauczycielem ( ͡°͜ʖ͡°)
@hansschrodinger: wszystkim rzadzi biologia bo biologia to wszystko co jest doczepione do mozgu ktory zyje swoim zyciem, nie bez powodu zawsze w goracych sa cyce, jakby szla gola baba to by sie kazdy obejrzal, sam to kiedys przerabialem. tak po prostu jest.
@LajfIsBjutiful: nie myl intuicji z nawolywaniem sie jak malpy xD
#przegryw #pytanie #kiciochpyta #blackpill
Myślałem, że wiem już wszystko, niestety czarna pigułka z każdą następną dawką boli coraz bardziej.
To jasno pokazuje że biologia rządzi samicami. Not all, not all ofc, jesli samica ma wysoki iq, niskie libido to może nie zachodzić taka reakcja.
@AbZu_Raymond:
- gościu jest modelem
- prosiły by on ich łaskawie odwiedził (opis)
- no gościu jest wysoki i przystojny
Tacy goście mają właśnie 100, 1000 albo nawet 2000 partnerek seksualnych, ale kto powiedział, że życie jest sprawiedliwe.
@AbZu_Raymond Kiedyś w podstawówce miałem nowego nauczyciela od religii w postaci katechety incela 30+, z mordy 2,5/10 i tragiczną fryzurą a'la
@KontrproduktywnyAnalityk: a widzisz jakby probowal byc pewny siebie i zainwestowal w kurs uwodzenia to bylby najbardziej szanowanym i pozadanym nauczycielem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@LajfIsBjutiful: nie myl intuicji z nawolywaniem sie jak malpy xD