Wpis z mikrobloga

@Kleki_Petra: bardzo fajny samochód i bardzo ładny kolor. Niestety, ten chamsko wklejony "tablet" w deskę rozdzielczą psuje cały efekt. A szkoda. Mam fokę poprzedniej generacji i generalnie rzecz biorąc jest to baardzo fajne autko.
  • Odpowiedz
@Kleki_Petra: Z ciekawości iluletnie auto i jak lakier? Ja mam dwuletnie z salonu i dbam jak o żonę, powłoka, mycie tylko na bezdotyku i ręczne na dwa wiadra, ledwie 23 000k km przebiegu i już ostatnio z 4 odprysków się dopatrzyłem na nadkolu i masce. :/ Te lakiery to teraz z takiego gównolitu, że głowa mała... Następne auto oklejam folią w newralgicznych miejscach.
  • Odpowiedz
@Kleki_Petra: jak to 1.0 w trasie się sprawuje i ogólnie mocy jak dla Ciebie wystarczająco?
Też mi się wbił harpun w dupę na tego Focusa w st-line ( ͡° ͜ʖ ͡°), ale cały czas mam wrażenie, że ten litraż mi nie styknie i od razu brałem pod uwagę wersje 1.5. Muszę w ogóle znaleźć chwilę żeby się na jazdę testową umówić w salonie :).
  • Odpowiedz
Rok 2020, odebrane z salonu w marcu.

@Kleki_Petra: Ty kurde ja też odebrałem takiego focusa w tym samym kolorze w marcu :D tylko titanium z paroma pakietami i lepszymi ledami i kombi. Auto jesteś świetne
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@xczar0: O automacie w focusie słyszałem same kiepskie lub przeciętne opinie, więc nie wiem czy jest czego żałować.
Wg mnie ten manual pracuje doskonale.
  • Odpowiedz