Aktywne Wpisy
Mirki co myślicie o modleniu się?
Ogólnie to jakimś zawziętym katolem nie jestem, nie wiem nawet czy wierzę w jakąś siłę wyższą, raczej nie jest to coś naturalnego dla mnie. Ale ostatnio są takie momenty w życiu w których po prostu dobrze jest usiąść w ciszy a monolog wewnętrzny zamienić na „jednostronny dialog”. Nawet na chwilę się odkleić od rzeczywistości, wmówić sobie, że możesz komuś narzekać na świat, zrzucić z siebie odpowiedzialność
Ogólnie to jakimś zawziętym katolem nie jestem, nie wiem nawet czy wierzę w jakąś siłę wyższą, raczej nie jest to coś naturalnego dla mnie. Ale ostatnio są takie momenty w życiu w których po prostu dobrze jest usiąść w ciszy a monolog wewnętrzny zamienić na „jednostronny dialog”. Nawet na chwilę się odkleić od rzeczywistości, wmówić sobie, że możesz komuś narzekać na świat, zrzucić z siebie odpowiedzialność
źródło: IMG_0514
Pobierz
_Alessandro_ +3
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Wołam @miki4ever, bo mówiłeś, że dev team zniknął nie wiadomo dokąd i szykuje się scam roku. Wg mnie warto poczekać. Zwłaszcza, że Binance cały czas działa w temacie, a oni w momencie rozwoju nie mogą sobie pozwolić na wtopę.
#refinable #kryptowaluty
źródło: comment_16196364538OrcCQko5zBbtB6wfFKd08.jpg
PobierzPs. 156 tys. widzów.
źródło: comment_1619636823vmMWjtfLfY3sW3IAee6BGY.jpg
PobierzTak czy inaczej, jak dojdzie do $36 to bede nadal gowno z tego mial:)
Safemoon poleciał z 0.00000070 na 0.00000904 (poważne kwoty), a teraz klepie biedę w bok. Nie mówię, że nic z tego nie będzie w przyszłości, ale jest różnica między takim refinable a safeXYZ czy hyperXYZ, aquaXYZ i XYZ inu.
Trzeba jeszxze poczekac kilka dni imho
Póki co nic nie wiadomo na temat przyszłości, może się mylę, ale wg mnie będzie OK - na dłuższą metę.