Aktywne Wpisy
WielkiNos +355
Ale odklejenie. Poproszenie jej o zgaszenie papierosa, którego pali w aucie, bo dym wydostający się przez okno nas gryzie w gardło to deptanie po niej i obrażanie jej. Wszyscy mają wdychać syf, którym się sama truje, bo ona nie pozwoli sobie rozkazywać.
Ta pani to idealny przedstawiciel palaczy. Roszczeniowi śmieciarze wyrzucający wszędzie swoje pety nie patrząc na nic. Minuta bez peta i już tracą nad sobą kontrolę czego manifestację było widać na
Ta pani to idealny przedstawiciel palaczy. Roszczeniowi śmieciarze wyrzucający wszędzie swoje pety nie patrząc na nic. Minuta bez peta i już tracą nad sobą kontrolę czego manifestację było widać na
Nicolaia +183
Nawoływanie by na złość pisowi odmrozić sobie uszy i blokować pieniądze z nowego planu marshalla? Stoicie w jednym szeregu z ziobro i bosakiem.
I to wycieranie sobie mordy tematem lgbt i aborcji przez PO i boomerskie "elyty" pokroju lisa, gdzie oni przez 8 lat rządów nie zrobili nic w tej sprawie xD
Kiedy oni zrozumieją, że większość polaków ma w dupie ich wojenki o kolejne wille na marymoncie?
#razem #lewica #antykapitalizm no i #bekazprawakow bo platforma jest bardziej prawicowa niż zachodni konserwatyści.
@Partyzant91: nie zrobili ani nie zrobiliby gdyby wrócili do władzy. Prędko wróciłaby polityka ciepłej wody w kranie, zaciskanie pasa i niedasię-izm, nie mam złudzeń
Komentarz usunięty przez moderatora
@Partyzant91: Jestem lewakiem i nie przyszło mi do głowy żeby zajrzeć na ten tag. Serio.
No, ale neuropa niby stoi w opozycji do tagu 4konserwy a w ostatnich dniach widać jak na dłoni, ile tu jest osób by w ramach gierek politycznych ryzykować realną pomoc dla milionów polaków.
@M_xxx: @Baleburg:
Odpowiedziałem Ci w twoim wpisie.
@Partyzant91: xD Wam socjalistom trzeba założyć chomąto i orać wami pole żebyście się ocknęli? Ten fundusz to paliwo dla pisu. Prezes obiecał wam złote góry a zostaniecie co najwyżej zwyzywani od faszystów w telewizji propagandowej, tak samo jak konfederacja(nie bez powodu zresztą) jest nazywana ruską onucą.
@Partyzant91: Przecież jest antykapitalizm dla socjalistów i komunistów.
@Viscop: Śmiać mi się chce, jak pisze to osoba z flagą UE na profilowym. Otrzeźwijcie. PiS ma wielki sukces, jeśli nawet POKO i PSL są już antyunijni.
@Tom_Ja: Bo UE powinna wspierać kraje które podzielają europejskie wartości a nie finansować państwa w których rozwija się totalitaryzm albo te w których rządzi mafia. Węgry powinny zostać wydalone z UE, nad polską bym się jeszcze zastanowił. Nie zbudujemy Zjednoczonej Europy jeśli nie będziemy podzielali tych samych wartości.
Powiedz zachodnim socjaldemokratom, że są komunistami, ale najpierw sprawdź jaki tam jest poziom życia.
Lewica ma też raczej stabilne
Komentarz usunięty przez moderatora
@Viscop: istotnie, poza UE na pewno niczego nie zbudujeMY.
To ciekawe, pierwszy przykład z brzegu:
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Szwedzka_Socjaldemokratyczna_Partia_Robotnicza
Zobacz sobie ich powojenne wyniki wyborcze.
@Baleburg: To straszne, że rozsądni ludzie robią rozsądne rzeczy, a nie dożynają klasę średnią obiecując gruszki na wierzbie ludziom, którzy są leniwi i roszczeniowi.
Rozsądne rządzenie krajem to:
- unikanie rewolucyjnych zmian,
- zaciskanie pasa niezależnie od tego jak dobrze by nie było w gospodarce,
- i upraszczanie prawa i podatków (czyli coś czego ani PO nie
nie zapraszam nawet do dyskusji, bo nie ma sensu xD