Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 64
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@enviouslaughter: akurat sytuacja z jastrzębiem nie jest jakaś odosobniona, bo o takich sytuacjach słyszałem już kiedyś i można było o tym pomyśleć jak się na wsi mieszka, ale ten kurczak zaraz po jastrzębiu to trzeba mieć jednak pecha xD
  • Odpowiedz
@Klim4s: te małe szczekacze są najgorsze, podejdziesz 5 metrów od bramy i to się zachowuje jakby dostało k-----y macicy i szczeka i szczeka i piszczy i warczy, a jak wejdziesz bo cie właściciel wpuści to od razu cap za nogę i znowu warczy.
  • Odpowiedz
@Klim4s: Na studiach miałem takiego sąsiada, co tak samo córeczce Yorki kupował. Pierwszego wypuściła prosto pod samochód, drugi został zmielony przez windę bo nie zdążył wejść (był na smyczy) i winda ruszyła, a trzeci zawinął się w łazience na smyczy jak do córci przyszedł j----a i się udusił. Po tym córcia miała wielkiego focha, że ojciec nie chce inwestować w kolejne truchło i uciekła z domu, do którego po niecałym
  • Odpowiedz
@Klim4s: trzy razy musiałem końcówkę przeczytać, bo zrozumiałem, że z zamrażarki wyleciał żywy kurczak i zabił tego psa z premedytacją xD.

Pomijając, że to pewnie jakaś pasta, to bekę mam z tych z-------h Yorków, a już kupienie takiego psa do domku na wiosce to już absurd niezły.
  • Odpowiedz
@Klim4s: Patusiarnia z mojego poprzedniego osiedla miała yorki, wiecznie bez smyczy, a tu centrum miasta i za blokiem ruchliwa ulica. No i kiedyś w końcu psa potrącił samochód, bo pobiegł za dzieckiem na rolkach. Karyna wrzuciła pełny przekleństw post na lokalną grupę i została zjechana, że nie pilnuje psa ¯_(ツ)_/¯ Niczego jej to nie nauczyło.
  • Odpowiedz
@Klim4s: w moim rodzinnym mieście jedno małżeństwo kupiło yorka na kredyt. Jechali gdzieś samochodem, zatrzymali się w lesie na sikanie. Ptaszek zaśpiewał, york pobiegł go szukać i już nie wrócił xD szukali go, wołali, przyjeżdżali w kolejne dni i nic. Zostali z pożyczka do spłacenia i bez psa.
  • Odpowiedz