Aktywne Wpisy
Wojciech_Skupien +733
Dopóki nie miałem dziecioka w wieku przedszkolnym, żyłem w błogiej nieświadomości, że na początku jesieni, gdy tylko pierwsze liście zaczną spadać z koron drzew, rozpoczynają się #!$%@? igrzyska w zbieraniu kasztanów.
Mój 3-latek dostał zadanie domowe, żeby pozbierać dary jesieni. Kasztany, żołędzie, szyszki, jakieś kolorowe liście.
Wziąłem młodego do pobliskiego parku, gdzie moim oczom ukazał się batalion matek z dziećmi z reklamówkami z biedronki. Dzieci przepocone, matki #!$%@?, że nie mogą tiktoka
Mój 3-latek dostał zadanie domowe, żeby pozbierać dary jesieni. Kasztany, żołędzie, szyszki, jakieś kolorowe liście.
Wziąłem młodego do pobliskiego parku, gdzie moim oczom ukazał się batalion matek z dziećmi z reklamówkami z biedronki. Dzieci przepocone, matki #!$%@?, że nie mogą tiktoka
Ryneczek +91
Dzień dobry. Przypominam, że Niemcy to naród wiecznych barbarzyńców i zbrodniarzy wojennych.
#4konserwy #iiwojnaswiatowa #dziendobry #polska
#4konserwy #iiwojnaswiatowa #dziendobry #polska
Besos!
Aleksandra Herzyk & Patrycja Wieczorkiewicz
#blackpill #bluepill #redpill #przegryw #niebieskiepaski #rozowepaski #datezone #tinder #badoo #blackpillraw
https://www.youtube.com/watch?v=9kMJS5U6LXM
Przepraszam, a czy Wieczorkiewicz nadal uważa za przejaw toksycznej męskości, że w perfumerii proponują jej kobiece zapachy zamiast perfum śmierdzących olejem i kiełbasą? (autentyk)
Nie ośmieszajcie się. Jesteście jednym z największych dzbanic polskiego internetu, tylko Staśko stoi niżej, bo niżej już się chyba nie da. Wieczorkiewicz, dalej rzucasz kapslami w ludzi w warszawskich knajpach?
Z resztą #!$%@? mać, samo to, że jest cały ruch body positive wmawiający grubym laskom, że są wspaniałe, a problem samotności młodych facetów upchnięto do słówka
Drugim problemem raczej jest to, że faceci, którzy trafiają
Otóż aby to zrozumieć trzeba również spojrzeć na to jak programowane są mlode dziewczynki poprzez bajki w których to ZAWSZE promowane jest to, że mężczyzna jest wyższy. Mówi to samo za siebie i wyjaśnia poniekąd sytuacje w ktorej dziewczyny mówią: fajny jesteś, gdybys
Prosze zamiasy pisac jednorazowy takst oddajcie w ramach sprawiedliwosci formatowej cotygodniowa rubryke gdzie co najmniej cala szpalta bedzie poswiecona dokumentalnym reportarzom o trudnosciach zycia beta samcow(specjalnie mala litera) w swiecie zdominowanym przez Oskarkow Deweloperskich (specjalnie Wielka litera) autorstwa uzytkownika @Blackpill_RAW.
Inacsej swiat juleczek nje dowie sie co to znaczy cale dziecinstwo oddzychac w zly sposob albo miec zla diete i wysokie czoło
Komentarz usunięty przez autora
@OCIEBEJT: Tu trafiają raczej ludzie, którzy czują się przegrywami od dawna, bynajmniej nie od czytania o przegrywie.
Przeciez wiemy ze od tego jest Tinder. A myślisz, ze po co wiele mirkow z tagu ma tam konto?
Ja też bym sobie chciał poeksperymentować, ale nie mogę bo jestem za brzydki. Zostaję mi tylko płatny seks, z ktorego raczej nie skorzystam bo nie mógłbym po tym w lustro spojrzeć. W