Wpis z mikrobloga

@adrians29: Przesadzasz. Do walki z Różańskim czyli swojej ostatniej nie miał żadnej poważnej wpadki. To ta walka go obnażyła. Po brezilu było wiadomo że to nie jest materiał na top ale ciągle patrzono na niego jak na dobrego zawodnika
  • Odpowiedz
@Roger_Sososky1: Nie wiem czy to brak wydolnosci, czy mentalnie zle przygotowanie, moze na sparingach sparuje po 10-15 rund i jest wszystko ok, przychodzi walka, podpala sie bo glowa nie wytrzymuje i brakuje tlenu.. w tej walce tez nie walczyl na dystants tylko cala runde kliczowal, byl nawet na gorze w parterze, ale dopiero ten element walki trenuje od roku? Ja bym bardziej obstawiam psychike Izu niz brak wydolnosci.. Trener mu
  • Odpowiedz
@NaglyAtakGlazurnika: Ja mam bekę z jego dobierania rywali i tego, że ma fiksację na punkcie swojego 0 w rekordzie. Miał ofertę z Ajagbą to wolał tureckich sprzedawców dywanów i kałasznikowów.

@revinPL: zależy co to znaczy dobry zawodnik. Jeśli mówimy o poziomie Matyji czy Radczenki to jego półka. Hype na niego był jednak znacznie większy.
  • Odpowiedz
  • 0
Myślałem, że pokaże jednak charakter, ale wszystko co mówił Michalczewski o nim to prawda, szkoda.
  • Odpowiedz