Aktywne Wpisy
Pozytywny_gosc +13
Wykopki już wydały wyrok z całej aferze. Ja nie zamierzam się bawić w sędziego, ale zaskoczył mnie jeden fragment.
Jeden z najbardziej popularnych, przystojnych, bogatych youtuberów, robi sobie imprezę, zaprasza nieletnie dziewczyny na chatę i daje im alkohol (tak to jest złe, nie zaprzeczam) ale nagle laska mówi, że była trzeźwa i urywa jej się film i budzi się z youtuberem w jednym łóżka.
Jakie prawdopodobieństwo jest w tym, że bardzo bogaty,
Jeden z najbardziej popularnych, przystojnych, bogatych youtuberów, robi sobie imprezę, zaprasza nieletnie dziewczyny na chatę i daje im alkohol (tak to jest złe, nie zaprzeczam) ale nagle laska mówi, że była trzeźwa i urywa jej się film i budzi się z youtuberem w jednym łóżka.
Jakie prawdopodobieństwo jest w tym, że bardzo bogaty,
whoru +3
Pracuje od ponad 3 lat zdalnie z domu i muszę powiedzieć, że mi psycha siada powoli. Boli szczególnie fakt, że nie mam osobnego pokoju na moje domowe biuro. Jak radzicie sobie z pracą zdalną przez tak długi okres?
#programowanie #programista15k #programista25k #pracazdalna
#programowanie #programista15k #programista25k #pracazdalna
#bekazlibka #bekazprawakow #neuropa #antykapitalizm
To i tak dużo na to stać.
Akurat w tym przypadku argument nie ma sensu, bo z wielu źródeł słyszałem, że psychoterapia na NFZ to totalny syf.
Zapytajcie czy są zadowoleni oddawać 18% pensji (składka od pracownika i pracodawcy, to jest koszt wypłaty ale joe wliczany do brutto) przez całe życie żeby uniknąć płacenia 700zl za terapie
@JAI2L9LAD: bardzo dobrze, skoro ludzie są gotowi tyle za to zapłacić, to znaczy, że państwowo jest jeszcze gorzej.
Komentarz usunięty przez moderatora
@CzajnikZniszczenia: długo się czeka, a częstotliwość często jest zbyt niska. Jakość też raczej wątpliwe, bo dobrzy specjaliści wolą pracować prywatnie.
@JAI2L9LAD: gówno ankieta studencka ma być niby argumentem przeciwko prywatyzacji?
Ja zadałem pytanie 15 licealistom i byli za ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora