Wpis z mikrobloga

@dzapanisko: Każdy ma swojego bzika... jedni zbierają puszki po piwach aby pokazać ile to browara wciągnął, a inni zbierają akcesoria związane z grami... Tego co puszki zbiera też żona/dziewczyna może zostawić...

Podstawa jak ktoś ma jakąś pasję to nie można z niej się śmiać - gdyż każdy ma swojego bzika....
  • Odpowiedz
@cin123654: Dla mnie gość zatrzymał się na etapie 10-12 letniego chłopca, co bawi się figurkami i gierkami.
Dlatego nie dziwi mnie, że go żona zostawiła. Takim osobom trzeba pomagać, a nie pogłębiać ich problemy.
  • Odpowiedz
żona powinna go wspierać w jego pasji i tyle

@Misza97: Tak jest, zwłaszcza jak z mieszkania robi graciarnię i muzeum.

@cin123654: > Mam kolegę co zbiera modele samochodów ( zafoliowane za szybą - niektóre warte kilka tys zł ), ma żonę i 2 dzieci - i co jego też nazwiesz dzieciakiem bo zbiera samochodziki ?

Tak.
  • Odpowiedz
Jak za niego wychodziła to jej nie przeszkadzało ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@Misza97: Pewnie wyszła za niego młodo i myślała, że mu przejdzie, że go "naprostuje". A zamiast wyjść z tego, gościu się jeszcze bardziej w tym szaleństwie pogrążył. Więc znalazła sobie normalnego faceta - męskiego.

@cin123654: Robisz z domu muzeum i graciarnie, tak jak Arhon?
  • Odpowiedz
@dzapanisko: Właśnie oglądam z żoną ten film, i mówi " jak fajnie mieć pracę która jest twoją pasją " i to w niej cenie.
Arhen pokazał że to ich miejsce pracy, studio.... i fajnie zrobione

Ja mam swój kącik ze swoją pasją @pcmasterrace gdzie wygodnie siadam sobie do wieczornej partii gry. Ale na sprzęcie też pracuje żona (zdalna nauka ).

moje zdanie jak ktoś kupi sobie myszkę CP @
  • Odpowiedz
Ja mam swój kącik ze swoją pasją @pcmasterrace gdzie wygodnie siadam sobie do wieczornej partii gry. Ale na sprzęcie też pracuje żona (zdalna nauka ).

@cin123654: Co innego mieć kącik z wypasionym pctem, garaż z warsztatem gdzie sobie grzebiesz przy moto/aucie, a co innego dom zawalony gratami dla dzieci.

Co miała Neko z tym robić? Bawić się z tym szaleńcem figurkami i gumowymi mieczami? Jest różnica między kącikiem, a
  • Odpowiedz