Aktywne Wpisy

Apaturia +321
Prezent, który może uratować życie. Pająk darownik przedziwny (Pisaura mirabilis) jest znany z tego, że podczas zalotów samiec wręcza samicy podarunek - zazwyczaj jest to smakowita zdobycz, taka jak mucha lub inny owad, starannie zawinięta w warstwy jedwabnych nici. Podarunek ten ma za zadanie odwrócić uwagę samicy i zmniejszyć prawdopodobieństwo, że zalecający się samiec zostanie przez nią potraktowany jako pokarm.
Kiedy samica przyjmuje prezent i zaczyna go "rozpakowywać", próbując przegryźć się
Kiedy samica przyjmuje prezent i zaczyna go "rozpakowywać", próbując przegryźć się
źródło: Pisaura_mirabilis
Pobierz
ZygmuntJedyny +390
Kot przybłęda dzikus co przychodzi tylko na jedzenie to mogę w końcu dać #pokazkota plus sarnuchy. Poranek z widokiem z kuchni na wsi. Dzień dobry. #dziendobry #wies #polska #mojezdjecie #beskidy #las #gory #polska
źródło: temp_file1040813659768049706
Pobierz

Dla tych, co śmieją się z tych co zbierają figurki, czy książki z CP
Każdy ma swojego bzika.....
#cyberpunk2077 #gry
Podstawa jak ktoś ma jakąś pasję to nie można z niej się śmiać - gdyż każdy ma swojego bzika....
źródło: comment_16186716860YIuZCc2FHJ4LKAdWGBO78.gif
Pobierz@cin123654: Jak ktoś zbiera puszki, to jest ten sam poziom co przegryw co zbiera zabaweczki dla dzieci.
Dlatego nie dziwi mnie, że go żona zostawiła. Takim osobom trzeba pomagać, a nie pogłębiać ich problemy.
@Misza97: Tak jest, zwłaszcza jak z mieszkania robi graciarnię i muzeum.
@cin123654: > Mam kolegę co zbiera modele samochodów ( zafoliowane za szybą - niektóre warte kilka tys zł ), ma żonę i 2 dzieci - i co jego też nazwiesz dzieciakiem bo zbiera samochodziki ?
Tak.
@Misza97: Pewnie wyszła za niego młodo i myślała, że mu przejdzie, że go "naprostuje". A zamiast wyjść z tego, gościu się jeszcze bardziej w tym szaleństwie pogrążył. Więc znalazła sobie normalnego faceta - męskiego.
@cin123654: Robisz z domu muzeum i graciarnie, tak jak Arhon?
@Antoni_Kosiba: A co to za problem? Poza tym może nie widziała innego wyjścia z tej sytuacji, albo się długo łudziła.
Arhen pokazał że to ich miejsce pracy, studio.... i fajnie zrobione
Ja mam swój kącik ze swoją pasją @pcmasterrace gdzie wygodnie siadam sobie do wieczornej partii gry. Ale na sprzęcie też pracuje żona (zdalna nauka ).
moje zdanie jak ktoś kupi sobie myszkę CP @
@cin123654: Co innego mieć kącik z wypasionym pctem, garaż z warsztatem gdzie sobie grzebiesz przy moto/aucie, a co innego dom zawalony gratami dla dzieci.
Co miała Neko z tym robić? Bawić się z tym szaleńcem figurkami i gumowymi mieczami? Jest różnica między kącikiem, a