Wpis z mikrobloga

@Phyrexia: Temu typowi odpowiadałaś, że w sumie wzrost nie jest ważny, ale później napisałaś, że tobie się nie podobają niscy kolesie xD

Akurat mnie nie podobają się niscy faceci. Lubię wysokich i wysportowanych. Dlaczego mam być z kimś kto mnie nie pociąga fizycznie?

https://www.wykop.pl/wpis/55955449/byla-koszykarka-i-modelka-yekaterina-lisina-i-jej-/#comment-199233981
@piter555:

A na prawdę to loszkom podobają się tylko i wyłącznie chady.

Żeby to obalić to wystarczy wyjść z domu, po ulicach spaceruje wiele par, gdzie przeciętny facet z zajebistą laską to nie jest aż taka rzadkość. Sam znam osobiście kilka takich związków, gdzie dziewczyna mogła mieć każdego, a wybrała typka z którym się świetnie dogaduje.

Za każdym razem jak czytam te #blackpill posty to utwierdzam się tylko w przekonaniu, że
@piter555: ale jeśli jesteś przeciętnej aparycji i masz jakieś zainteresowania/hobby to jest to na plus. Wydajesz się atrakcyjniejszy. Nie porównuj do tego chadów którzy są ponadprzeciętni
@HeWhoRemember: Ale czy dokładnie tak samo nie jest w przypadku upodobań facetów? Przecież przede wszystkim dziewczyna ma być atrakcyjna i tylko naiwniak uwierzy że najbardziej liczy się wnętrze i nie będzie mu przeszkadzała tłusta, głupia i zwyczajnie brzydka ale za to zabawna.
@interpenetrate:

Jak najszybciej ( ͡° ͜ʖ ͡°) Historia i warunki każdego są inne, ale tak jak pisałem w poprzednim poście - polecałbym zacząć od porządnego psychologa (czyli nie na NFZ), żeby zacząć czuć się dobrze samemu ze sobą i znaleźć powody zachowań, które utrudniają nam kontakty z płcią przeciwną i innymi ludźmi. U niektórych będzie to wychowanie, u innych być może jakaś trauma z dzieciństwa, przykre doświadczenia