Wpis z mikrobloga

Ludziom podobają się atrakcyjne osoby. Odkryłeś Amerykę.

@Phyrexia: Oczywiście to nic odkrywczego, problem leży w tym, że każdemu facetowi od

wmawia się kłamstwo, że kobiety interesuje też charakter. A na prawdę to loszkom podobają się tylko i wyłącznie chady. To zdjęcie pokazuje że nie ważne co chad robi, loszkom i tak się będzie podobał bo jest... chadem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Phyrexia: Ostatnio na FB ,,Herzyk" dodała antyblackpillowy tekst, który został zalany komentarzami w postaci bluepillowego rynsztoku, więc chyba nie wszyscy wiedzą o istnieniu Ameryki. Nagle się okazało, że liczy się charakter a nie wygląd, a w Polsce mamy multum miłośniczek manletów, które pragną ,,facetów" niższych od siebie. Spróbuj zarzucić blackpill (Amerykę) w bluepillowym towarzystwie a zaraz usłyszysz że koleś na wózku może posuwać atrakcyjne kobiety jeśli będzie miał dystans do
  • Odpowiedz
Głupszej rzeczy dzisiaj nie przeczytałam.

@Phyrexia: No cóż, przykro mi że rzeczywistość okazała się głupia. ¯\(ツ)_/¯

Oczywiście to nic odkrywczego, problem leży w tym, że każdemu facetowi od wmawia się kłamstwo,

Wdarł mi się błąd, miało być "
każdemu facetowi od młodości wmawia się kłamstwo_"
  • Odpowiedz
Wytłumacz mi zatem dlaczego niscy i niezbyt atrakcyjni mężczyźni mają partnerki. Przestańcie wypisywać te bzdury

@Phyrexia:
a ile procent niskich i niezbyt atrakcyjnych mężczyzn ma partnerkę ? Ilu z nich udało sie to w czasach młodzieńczych gdy nie mieli zasobów i statusu społecznego ?
  • Odpowiedz
@Phyrexia: Dokładnie tak, ale nie obala to wcale ogólnych norm. To, że istnieją odchyły od norm, nie oznacza, że przykładowo nieatrakcyjne fizycznie kobiety z fajnym charakterem znajdą partnera - znaczna większość mężczyzn odbije się od razu od ich nieatrakcyjności fizycznej. Dokładnie tak samo działa to w drugą stronę. Atrakcyjność fizyczna jest na pierwszym planie, a potem dopiero patrzy się na charakter i inne czynniki.
  • Odpowiedz
Jeśli jesteś niski i uważasz to za ogromną wadę, dlaczego nie skupisz się na posiadaniu zalet ją równoważących zamiast narzekać? ¯_(ツ)_/¯

@Phyrexia:
Ale my o mnie nie piszemy, jak będę chciał się zwierzyć z moich problemów i ponarzekać to pogadam ze znajomymi a nie na wykopie
Jedynie chciałem zwrócić uwagę, ze pojedyncze jednostki którym się udało nie zmieniaja faktu, ze znalezienie partnerki dla niskiego, niezbyt przystojnego faceta jest kolosalnie trudne
  • Odpowiedz
@Phyrexia: Nie jest to sprzeczne, wręcz się zgadzam i podpisuję pod tym obiema rękami. Bardziej się odnosiłem do

Wytłumacz mi zatem dlaczego niscy i niezbyt atrakcyjni mężczyźni mają partnerki. Przestańcie wypisywać te bzdury.

i faktu, że cherry picking w postaci przedstawiania rzadkich przypadków gdzie np. ultra wysoka kobieta jest z niskim facetem, albo modelka z brzydkim facetem jest w takich dyskusjach często wykorzystywany do próby obalenia teorii, że większość kobiet
  • Odpowiedz