Aktywne Wpisy

vieniasn +302
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

RobieZdrowaZupke +229
Słowenia istnieje tylko po to, żeby kompromitować Polaków w ich "narodowych" dyscyplinach. Kraj 15 razy mniejszy o 15 razy mniejszej ludności. W skokach często spuszczają nam w------l, w siatkówce i koszykówce też się często zdarza, a i w nożnej w myśl zasady "obecnie nie ma już słabych reprezentacji" zdarza im się nas zaskoczyć. Jak jeszcze ręczna była popularna, to też nemesis Polaków byli Słoweńcy.
Strach pomyśleć co będzie jak jakiś Zoran postanowi
Strach pomyśleć co będzie jak jakiś Zoran postanowi
źródło: 61VX57mMmUL._AC_UF1000,1000_QL80_
Pobierz

źródło: comment_1618571213Hr7TeSxSHVouz1vTkFv8GH.jpg
Pobierz@Phyrexia: Oczywiście to nic odkrywczego, problem leży w tym, że każdemu facetowi od
wmawia się kłamstwo, że kobiety interesuje też charakter. A na prawdę to loszkom podobają się tylko i wyłącznie chady. To zdjęcie pokazuje że nie ważne co chad robi, loszkom i tak się będzie podobał bo jest... chadem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Phyrexia: No cóż, przykro mi że rzeczywistość okazała się głupia. ¯\(ツ)_/¯
Wdarł mi się błąd, miało być "każdemu facetowi od młodości wmawia się kłamstwo_"
Mówią tak bo często wchodzą w związek z facetem który może nie jest przystojny,wysoki itp ale ma kasę i pozycję.Wtedy te p---------e to racjonalizacja tego że kobiety to interesowne stworzonka i zawsze patrza na KORZYŚĆ.
źródło: comment_1618575227S68j7szDJXuGPWkc8CVxq5.jpg
Pobierzźródło: comment_1618576153pGIqeuF2cMyuSjunmbbRtQ.jpg
Pobierz@Phyrexia:
a ile procent niskich i niezbyt atrakcyjnych mężczyzn ma partnerkę ? Ilu z nich udało sie to w czasach młodzieńczych gdy nie mieli zasobów i statusu społecznego ?
@Phyrexia:
Ale my o mnie nie piszemy, jak będę chciał się zwierzyć z moich problemów i ponarzekać to pogadam ze znajomymi a nie na wykopie
Jedynie chciałem zwrócić uwagę, ze pojedyncze jednostki którym się udało nie zmieniaja faktu, ze znalezienie partnerki dla niskiego, niezbyt przystojnego faceta jest kolosalnie trudne
i faktu, że cherry picking w postaci przedstawiania rzadkich przypadków gdzie np. ultra wysoka kobieta jest z niskim facetem, albo modelka z brzydkim facetem jest w takich dyskusjach często wykorzystywany do próby obalenia teorii, że większość kobiet