Aktywne Wpisy
stanley___ +41
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
@Phyrexia: Oczywiście to nic odkrywczego, problem leży w tym, że każdemu facetowi od
wmawia się kłamstwo, że kobiety interesuje też charakter. A na prawdę to loszkom podobają się tylko i wyłącznie chady. To zdjęcie pokazuje że nie ważne co chad robi, loszkom i tak się będzie podobał bo jest... chadem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Phyrexia: No cóż, przykro mi że rzeczywistość okazała się głupia. ¯\(ツ)_/¯
Wdarł mi się błąd, miało być "każdemu facetowi od młodości wmawia się kłamstwo_"
Mówią tak bo często wchodzą w związek z facetem który może nie jest przystojny,wysoki itp ale ma kasę i pozycję.Wtedy te p---------e to racjonalizacja tego że kobiety to interesowne stworzonka i zawsze patrza na KORZYŚĆ.
@Phyrexia:
a ile procent niskich i niezbyt atrakcyjnych mężczyzn ma partnerkę ? Ilu z nich udało sie to w czasach młodzieńczych gdy nie mieli zasobów i statusu społecznego ?
@Phyrexia:
Ale my o mnie nie piszemy, jak będę chciał się zwierzyć z moich problemów i ponarzekać to pogadam ze znajomymi a nie na wykopie
Jedynie chciałem zwrócić uwagę, ze pojedyncze jednostki którym się udało nie zmieniaja faktu, ze znalezienie partnerki dla niskiego, niezbyt przystojnego faceta jest kolosalnie trudne
i faktu, że cherry picking w postaci przedstawiania rzadkich przypadków gdzie np. ultra wysoka kobieta jest z niskim facetem, albo modelka z brzydkim facetem jest w takich dyskusjach często wykorzystywany do próby obalenia teorii, że większość kobiet