Wpis z mikrobloga

@printHelloWorld: Nie szkodzi. Mam kopię. To teraz wracamy do tematu

W sposób stronniczy i ślepy, dla mnie jesteś skreślony

Jeśli dziennikarz CNN zrobił zdjęcie albo wpis o nazistowskiej fladze po stronie ukraińskiej to jak najbardziej moglibyśmy to potępić, ale podziel się źródłem, bo aktualne źródło jest równie stronnicze ( ͡° ͜ʖ ͡°) a nagranie nie pozwala na geolokalizację czegokolwiek. Byłaby lokalizacja to dałoby się powiedzieć po czyjej
Pobierz Aryo - @printHelloWorld: Nie szkodzi. Mam kopię. To teraz wracamy do tematu

W spos...
źródło: comment_16179583982VSdejbi6kETwKVXva3xLE.jpg
@printHelloWorld: inna sprawa że jesteś dzieciakiem i wydaje ci się ze wojna to takie fajne coś jak na filmach. Pokrzyczą, pojęczą, postrzelają, oddadzą ziemię i wszystko będzie dobrze. Ale to są normalni ludzie, choćby i okazali się banderowcami, narodowcami, mam szczerą nadzieję że oni i ich rodziny będą nadal żyli w pokoju i żaden #!$%@? złamany nie będzie ich prowokował.
@printHelloWorld: piszesz "mam nadzieję że nastąpi szybki rozbiór nazistowskiej Ukrainy", myślisz że taki rozbiór odbywa się pokojowo? Że przyjdzie pan prezydent Federacji i powie "to teraz moje"? Ci ludzie są między młotem a kowadłem, będą się bronić jak w 2014
@ViFio: Ogólnie Ukraina to była, jest i będzie rosyjska/radziecka strefa wpływów, to nie jest Zachodnia Europa.

Sądzę że najlepszym rozwiązaniem dla nazistów Ukrainy będzie powrót do ruskiej strefy wpływów niestety ale takie są realia.

PS. Na Krymie nie było ani jednego strzału, re-fe-ren-dum mówi to coś panu ?

Mam nadzieję że ktoś zaproponuje referendum w Doniecku i Ługańsku oszczędzi to życia wielu ludzi
@printHelloWorld: Żałosny człowieku podpisuj się swoim imieniem i nazwiskiem pod swoim pyskowaniem. 1 zdjęcie wyzwala u Ciebie odczucia, że cała Ukraina jest nazistowska? Ludzi których można nazwać nazistami spotkasz w każdym kraju, nawet pełno w Polsce, tacy politycy konfederacji mówili otwarcie o okupacji i zniszczeniu Ukrainy, czy to oznacza, że każdy Polak to podobny zbrodniarz? Pewnie pierwszy się oburzasz, jak ktoś powie, że Polacy mordowali Żydów.