Wpis z mikrobloga

@Ekspert_od_niczego: Gdzie ja napisałem coś takiego że odradzam komuś specjalistów, co ty pleciesz? Wręcz przeciwnie, uważam że takie osoby przede wszystkim powinni się skupiać na wizytach u PRAWDZIWYCH specjalistów, zamiast słuchać 16-latek z facebooka z tęczą na profilu, które ci powiedzą że wszystko jest konstruktem społecznym i kulturowym, a ty możesz to wszystko olewać i uważać się za kogo chcesz.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Ekspert_od_niczego: po co ty sie tu produkujesz jak ci dawno linki powklejałem jakie chciałeś, a ty tam jeszcze przeżywasz i konfabulujesz XDDD. Sroga choroba widzę.

mam dowodu nawet na jeden taki przypadek, ale jest tego sporo xDD.

Dowodów dostałeś pełno. Otwórz
  • Odpowiedz
  • 0
@Ekspert_od_niczego:
Ja napisałem coś takiego:

problem jest w tym, że osób które żałują, albo mają problem z ustaleniem swojej tożsamości płciowej ze względu na presję np rówieśników w szkole narasta.

Ty
  • Odpowiedz
  • 0
@vin42: aaaaa zapomniałem. Przecież wy się chcecie tylko odwiedzać w szpitalach a ja tu gadam coś o blokerach płci dla dzieci co ja gadam XD. Beka solidna.
  • Odpowiedz
@vin42: Ty osobiście może nie, ale tag #antynatalizm (co nie jest tożsame z byciem niezadowolonym z zaistnienia, mea culpa) jest zapluty tym "zagięciem" i nie robiłem kolażu dowodów na to, bo tego "jak mrówków" i nie mam zamiaru zaśmiecać mózgu i dysku screenshotując je.
  • Odpowiedz
  • 0
@Ekspert_od_niczego: przysrałeś się jak baba do tego procentowego wzrostu pokazuje dobitnie, że dla ciebie nie problem jest istotą, a chęć czepiania się słówek co jest tak żałosne że nie wymaga nawet komentarza. Skoro nie widziałeś tam nic na żaden z tematów to już nie mój problem.

A ty chcesz legalizacji zoofilii. Skoro rzucasz tak

idiotyczne oskarżenia, to sam się z nimi męcz.

Widzę, że FAKTOM że już chodzą pomysły że chcecie
  • Odpowiedz
@vin42

przysrałeś się jak baba do tego procentowego wzrostu pokazuje dobitnie, że dla ciebie nie problem jest istotą,

Bo omawiasz kompletnie inny problem. ŻADNA terapia czegokolwiek nie daje stuprocentowej skuteczności, jest to biologicznie niemożliwe.
  • Odpowiedz
@vin42

Słowo CHCECIE to nie słowo CHCESZ.

Nie znasz polskiego? Znaczenie słowa "chcecie" to rozszerzone znaczenie słowa "chcesz". Słowo "Chcecie" oznacza z definicji, że CHCESZ tego TY oraz jacyś inni ludzie.
  • Odpowiedz
  • 0
Najpierw ty daj linka, że CHCEMY (czyli chcę tego JA i jeszcze ktoś) podawania blokerów wszystkim dzieciom.

@Ekspert_od_niczego: dałem ci go wyżej. Jak masz problemy z czytaniem to powiedz, nie będę szukał więcej.
Teraz czekam na linka od ciebie fikołkarzu że JA CHCĘ legalizacji zoofilii, którego i tak nie dasz bo prędzej obsrasz majtki niż znajdziesz coś takiego, no ale czekam jednak.
  • Odpowiedz
  • 0
@Ekspert_od_niczego: i CHCECIE podawać blokery w sensie że wy lewary tego chcecie, a nigdzie nie napisałem że ty bezpośrednio i ktoś jeszcze tego chce. Napisałem ci że już pojawiają się glosy o tym na co dostałeś linka.
Czekam na linka od ciebie.
  • Odpowiedz