Wpis z mikrobloga

@vin42: sorry. Ale mam wrażenie, że rozmawiam z dzieckiem które nie ma pojęcia o czym rozmawia. Poczytaj trochę literatury fachowej. Porozmawiaj na żywo l ludźmi TS. Może coś zrozumiesz bo jak na razie to posiłkujesz się wiedzą nabytą w tym temacie z prawicowych forów i nic poza tym. Co widać i słychać.
  • Odpowiedz
@vin42: możesz zrzucić i poniesiesz konsekwencje. Tak samo rodzice dziecka którzy zastosują blokery bez wiedzy i zgody lekarza oraz przepisów w danym kraju. Nawet jeśli w tym przypadku prawo jest ułomne i krzywdzące dla dziecka
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@vin42: jak chodzi o proste jak u neandertalczyka instynkty i prawa na ich podstawie stanowione, to pytaj OPa, nie mnie
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@vin42: sorry. Ale mam wrażenie, że rozmawiam z dzieckiem które nie ma pojęcia o czym rozmawia. Poczytaj trochę literatury fachowej. Porozmawiaj na żywo l ludźmi TS. Może coś zrozumiesz bo jak na razie to posiłkujesz się wiedzą nabytą w tym temacie z prawicowych forów i nic poza tym. Co widać i słychać.

@CipakKrulRzycia: mam identyczne wrażenie co do ciebie że rozmawiam z dzieckiem. Poczytaj trochę artykułów, ale jakichś
  • Odpowiedz
@vin42: jezu, ok,wygrałeś. To nie ważne, że interesuje się tematem od lat. Nieważne, źe mam znajomych TS, Ty wiesz, że ja nic nie wiem bo mimo, że czytam te prawicowe opracowania to Ty wiesz, że nie czytam. OK.
  • Odpowiedz
@Zachodniopomorzanin:

To że twoi znajomy pozostali do końca życia ze swoim urojeniem i zdążyli zrobić sobie krzywdę przy okazji, nie znaczy że tym którym da się jeszcze pomóc należy też w ich problemach pogłębiać

Da się im pomóc, korzystając z pomocy dokonań współczesnej medycyny i fachowych lekarzy - psychiatrów, endokrynologów, często chirurgów
  • Odpowiedz
@vin42:

problem jest w tym, że osób które żałują, albo mają problem z ustaleniem swojej tożsamości płciowej ze względu na presję np rówieśników w szkole narasta.

Dajesz dowody na to, że wzrasta (procentowo) liczba osób żałujących korekcji
  • Odpowiedz
@vin42:

problem w tym że tego udowadniać nie trzeba bo debil się zorientuje że takie zjawisko istnieje.

Czyli zamiast uzyskać jakikolwiek dowód na potwierdzenie twoich słów, dowód, który chyba nie trudno uzyskać, skoro to problem rzekomo powszechny - otrzymuję ad populum na poziomie tępawego
  • Odpowiedz
pewnie tych którzy żałują jest znacznie mniej niż tych którzy są zadowoleni co nie oznacza że problem nie istnieje.

@vin42: Czyli tak samo jak z tymi, co żałują tego, że zostali urodzeni, a wy każecie takim się wieszać.
  • Odpowiedz
  • 0
pewnie tych którzy żałują jest znacznie mniej niż tych którzy są zadowoleni co nie oznacza że problem nie istnieje.

@vin42: Czyli tak samo jak z tymi, co żałują tego, że zostali urodzeni, a wy każecie takim się wieszać.

@Melee_Creep: komu ja się każę wieszać??????
  • Odpowiedz
  • 0
Czyżbyś całą sprawę kompletnie zmyślił? No nie podejrzewam cię o to ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Ekspert_od_niczego: a po co miałbym coś zmyślać? Nie znajdę tego wykopu na który się powołuję, ale faktycznie jest tego sporo. Choćby pierwsza z brzegu strona
https://sexchangeregret.com/
Głupio wyszło bo widzę że problem jest dużo większy niż myślałem, dzięki tobie właściwie XDDD
  • Odpowiedz