Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Ekspert_od_niczego: jak tam? Dasz tego linka czy ciężko znaleźć? XD Bo głupia sprawa wyszła. Okazuje się że to ty ze swoimi zlewaczałymi poglądami jesteś bliżej popierania legalizacji zoofilii niż ja ( ͡° ͜ʖ ͡°) No już. Daj grzecznie tego linka bo wyjdziesz na szura w tym temacie.
  • Odpowiedz
  • 0
@Ekspert_od_niczego: widzisz głupio wyszło bo partia która ma poglądy lewicowe a ty jak widać bardzo je popierasz właśnie wznowiła działalność.
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Partia_na_rzecz_Mi%C5%82o%C5%9Bci_Bli%C5%BAniego,_Wolno%C5%9Bci_i_R%C3%B3%C5%BCnorodno%C5%9Bci

A legalność zoofilii nijak ma się do tego gdzie popełnia się najwięcej takich przestępstw, także to "samozaoranie" to tylko twoje urojenie. Srogie bagno jednym słowem.
Nadal czekam na linka.
  • Odpowiedz
  • 0
@Ekspert_od_niczego: kłamco? Wystarczy poczytać twoje zlewaczałe wypociny. Uważaj bo korwinistę z siebie zrobisz albo pisiora żeby zaprzeczyć XDDD. A koledzy z neuropy by ci tego nie wybaczyli
Dalej czekam na linka gdzie napisałem że popieram legalizację zoofilii. Co ty mi wkleiłeś???? Jakieś zeta verein.de? To ma być dowód na cokolwiek ośmieszony typie? Hahahaha :D
Linki lewusie. I pokaż gdzie napisałem że Rosja to mój ukochany kraj. Dowody dowody dowody bo
  • Odpowiedz
  • 0
@Ekspert_od_niczego: a ja nadal czekam na linka od ciebie, właściwie to już na dwa. Przypominam napisałeś że popieram legalizację zoofilii i że Rosja to mój ukochany kraj.
Przeczytałem kilka twoich wpisów i od zlewaczałego kontentu zroobiło mi się niedobrze i musiałem już wyłączyć. Także nawet nie wiem jaki bełkot dalej tam jest. Średnio mnie to obchodzi.
  • Odpowiedz
  • 0
@Ekspert_od_niczego:

Dostaniesz oba, jak tylko dasz ten, o który ja cię prosiłem.

Tak jak ci powiedziałem kłamco i konfabulancie. Zesrasz się na miękko a nie wkleisz tych linków bo nie istnieją.
Ale ja znajdę ci ten wykop w historii jak wkleisz te nieistniejące
  • Odpowiedz
  • 0
@Ekspert_od_niczego: i tak mi tych linków nie dasz kłamco i konfabulancie BO NIE ISTNIEJĄ. A ty ot tak walnąłeś fikoła z którego nigdy nie wybrniesz choćbyś nie wiem co robił. Sam się zapędziłeś w bagno z którego nie ma wyjścia
( ͡° ͜ʖ ͡°).
Czekam na linki XD.
  • Odpowiedz
@vin42:
i tak mi tych linka nie dasz kłamco i konfabulancie BO NIE ISTNIEJE. A ty ot tak walnąłeś fikoła z którego nigdy nie wybrniesz choćbyś nie wiem co robił. Sam się zapędziłeś w bagno z którego nie ma wyjścia
( ͡° ͜ʖ ͡°).
Czekam na linka XD.

Bo ja nadal czekam na
  • Odpowiedz
  • 0
@Ekspert_od_niczego: piszesz sam do siebie? To jakieś urojenia?
Ja nadal czekam na linka od ciebie gdzie napisałem że popieram legalizację zoofilii i Rosja to mój ukochany kraj. Przypominam że ty linka dostałeś i nie twórz fikołków. Nie wyjdź na szura i daj potwierdzenie na swoje słowa tak jak ja dałem.
Przypominam link:
https://www.washingtonexaminer.com/news/transgender-activist-children-puberty-blockers

Czekam na COKOLWIEK
  • Odpowiedz
@vin42

Ja nadal czekam na linka od ciebie gdzie napisałem że popieram legalizację zoofilii i Rosja to mój ukochany kraj.

A ja nadal czekam na linka od ciebie, gdzie napisałem, że popieram podawanie blokerów wszystkim dzieciom.
  • Odpowiedz
  • 0
@Ekspert_od_niczego:

A ja nadal czekam na linka od ciebie, gdzie napisałem, że popieram podawanie blokerów wszystkim dzieciom.

A ja nadal czekam na linka od ciebie gdzie napisałem że popieram legalizację zoofilii i że Rosja to mój ukochany kraj. Bo ty to napisałeś a nigdzie nie przeczytasz tego że napisałem że to TY popierasz podawanie blokerów. Skoro masz aż takie urojenia i problemy z czytaniem - nie koja
  • Odpowiedz