Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@widmo82: wyniki za marzec były świetne wiec jest na co czekać. Już 3 razy chyba dobierałem. Wziął bym jeszcze ale czekam na wypłatę żeby TUI po 5.25 zdążyć uśrednić xD
  • Odpowiedz
@Trololo: Dosyc precyzyjnie mozna policzyć ile bedzie w tym raporcie, wątpie by pomylili się na tyle by mile zaskoczyc rynek rocznym. Bardziej licze na jeszcze jakies info ponad dane które przekazuja systematycznie
@TIM_SA ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Trololo: ciekawe dlaczego zasłaniasz wielkość tej "inwestycji"
przecież trzeba trochę fatygi w to włożyć, obrazek wyedytować więć co stoi za tym żeby tego "wysiłku" nie szczędzić?
  • Odpowiedz
@heniek_8: zeby was d--a piekła. Jakie to ma znaczenie czy gra za 5k w jeden papier czy za 50k?
Dla Ciebie to moze być kosmos takie 5k a dla niego pierdniecie załadować sie za 50. Co jakis czas ktoś sie zwali o mazanie kwot.
  • Odpowiedz
@widmo82: po chuju jest podawanie takich screenów. 1 spółka + zamazanie kwoty. mogę sobie z całego wiga po 1 akcji kupić i wklejać debilom te które mi urosły akurat o 100%, tylko po co?
albo cały wynik na portfelu %, albo wynik na pozycji ale nie % bo to śmieszne
  • Odpowiedz
@affairz: no i gratuluję, sam kręciłem kółka PEPem trzymając jeden większy pakiet gdyby odjechało :) Jak Kulczykowa ogłosiła pierwszą akcje skupu to doładowałem i już nie kręcę :) Teraz tak samo z Kernelem :)
  • Odpowiedz
Dla Ciebie to moze być kosmos takie 5k a dla niego pierdniecie załadować sie za 50. Co jakis czas ktoś sie zwali o mazanie kwot.

@widmo82: no ale przecież go nie znam ani on mnie, więc jaka to będzie kwota to żadnego nie ma przełożenia na życie, a to jednak trzeba trochę popracować nad screenem przed wrzuceniem, dlatego pytałem po co
  • Odpowiedz
@widmo82:
ale po co się pucować z procentami w takim razie?
jednak @Trololo potrzebuje atencji i podziwu od innych, dlatego wkleja te screeny żeby nam zaimponować

a jednocześnie nie pozwala czytelnikom się utożsamić ze sobą, z tą sytuacją - bo żebyś docenił ładunek emocjonalny takiego ruchu, musiałbyś to móc odnieść do siebie a nie że po stówce wrzucił tu i tam i teraz będzie pokazywał +100%
  • Odpowiedz