Aktywne Wpisy

adrninistrator +139
#konfitura #samochodoza #uprzejmiedonosze
Niektórzy zbierają pokemony, inni grzyby, a ja samochodziarzy parkujących jakby przepisy były tylko sugestią. Pochwalcie się jakie macie statystyki na uprzejmiedonosze.
200 ostatnich zgłoszeń poleciało w ten weekend, więc kwoty mandatów i punktów karnych są jeszcze niezaktualizowane. Polecam nadmorskie miejscowości turystyczne
Niektórzy zbierają pokemony, inni grzyby, a ja samochodziarzy parkujących jakby przepisy były tylko sugestią. Pochwalcie się jakie macie statystyki na uprzejmiedonosze.
200 ostatnich zgłoszeń poleciało w ten weekend, więc kwoty mandatów i punktów karnych są jeszcze niezaktualizowane. Polecam nadmorskie miejscowości turystyczne
źródło: IMG-20260816-WA0001
Pobierz
Niesondzem +259
Przykład kosztu który muszą ponosić wszyscy tylko dlatego, że istnieją kretyni, których nie możemy skutecznie wyłapać i zresocjalizować w kamieniołomach.
#motoryzacja #drogi #polska
#motoryzacja #drogi #polska
źródło: image
Pobierz

#gielda
źródło: comment_1617887664DCr6xDxHQOTjqQEUzqSOM2.jpg
Pobierzźródło: comment_16178877659ioJBS2LaAsLvn1I8k84cx.jpg
Pobierz@TIM_SA ( ͡° ͜ʖ ͡°)
przecież trzeba trochę fatygi w to włożyć, obrazek wyedytować więć co stoi za tym żeby tego "wysiłku" nie szczędzić?
Bo nie mam potrzeby brandzlowania się kwotami w necie.
Wszystkie zielone procenty są dobre, niezaleznie od kwoty
@affairz:
źródło: comment_16178888227CYX4sLvRKSRrhuHrbMbum.jpg
Pobierz@widmo82: no ale przecież go nie znam ani on mnie, więc jaka to będzie kwota to żadnego nie ma przełożenia na życie, a to jednak trzeba trochę popracować nad screenem przed wrzuceniem, dlatego pytałem po co
ale po co się pucować z procentami w takim razie?
jednak @Trololo potrzebuje atencji i podziwu od innych, dlatego wkleja te screeny żeby nam zaimponować
a jednocześnie nie pozwala czytelnikom się utożsamić ze sobą, z tą sytuacją - bo żebyś docenił ładunek emocjonalny takiego ruchu, musiałbyś to móc odnieść do siebie a nie że po stówce wrzucił tu i tam i teraz będzie pokazywał +100%