Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@soshiu: ma szanse, ale powiem brutalnie - na początek moze spróbuj z dziewczyna o podobnej pewności siebie jeśli chodzi o kontakty z plcia przeciwna. Raczej bedzie to szara myszka albo nawet brzydkie kaczątko ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@soshiu: Teoretycznie jak najbardziej, w praktyce? xD No przez 27 lat, w tym okres gdzie najbardziej rozwijales sie omocjonalnie/seksualnie psychologicznie ty pewnie przesiedziales w domu nie socjalizujac sie z innymi (zakladam?) Oskarki I Julki trzymaly sie za reke, calowaly sie, probowaly co dziala co nie, ty tego nigdy nie doswiadczyles.

Jesli chcesz uderzac w rynek matrymonialny ktory jest r-------y, kazdy przed toba ma juz duzo doswiadczenia, a ty dopiero zaczynasz
  • Odpowiedz
@soshiu: ja sie ogarnalem w wieku 30 lat. Rzucilem ziolo, ktorego palilem bardzo duzo, odbebnilem kilka zwiazkow (w tym jeden z grubsza laska, jeden z pewna pania mecenas, jeden z atrakcyjna borderka) i teraz jestem z fantastyczna spokojna dziewczyna, ktora docenia moje zalety i dla ktorej jestem najlepszy. Ale pracowalem nad soba, w miedzyczasie bedac z borderka zrobilem sobie psychoterapie i ulozylem w glowie. Ogolnie da sie, ale na pewno
  • Odpowiedz
A tam pitolicie. Mam kolegę lvl 30 pierwszy raz depnął laske w zeszłym roku. Co prawda są już narzeczeństwem ale jednak depnął :) W najgorszej sytuacji będziesz beciakiem ale raz ten jeden jedyny raz w wakacje coś tam poswirujesz xD
  • Odpowiedz