Aktywne Wpisy

Wygryw_z_wyboru +58
Po ponad 3 latach oczekiwania dostałem w końcu telefon z Kruka. Zdziwiłem się bo chodziło o model który zamówiłem niedawno (kwiecień 2025), Oyster Perpetual 36. Podobno to była druga sztuka w tym rozmiarze którą otrzymał salon przez te 11 miesięcy. W rozmiarze 41 nie dostali do tej pory ani jednego.
Czekam jeszcze na DJ 36 (listopad 2023) i GMT GRNR (kwiecień 2024).
Myślałem już że trafiłem do nich na czarna listę bo 3 lata
Czekam jeszcze na DJ 36 (listopad 2023) i GMT GRNR (kwiecień 2024).
Myślałem już że trafiłem do nich na czarna listę bo 3 lata
źródło: 1000202769
Pobierz
pyra1990 +6
#wykopefekt
Jak pozbyć się samochodu ze swojego miejsca parkingowego ?? Żaden sąsiad się nie przyznaje, a kartki za wycieraczką nic nie dają. Rence opadują...Macie Mirki możliwość ustalenia danych właściciela??
Jak pozbyć się samochodu ze swojego miejsca parkingowego ?? Żaden sąsiad się nie przyznaje, a kartki za wycieraczką nic nie dają. Rence opadują...Macie Mirki możliwość ustalenia danych właściciela??
źródło: 1000022005
Pobierz

źródło: comment_1617601918m5seGrBbTgYYJL0giuFxTX.jpg
Pobierz@LilyOfTheValley: te billboardy pomagają tak jak proliferzy - czyli w ogóle.
@Jarasznikos: Masz racje, sam tekst niczego nie rozwiąże, ale życie nie jest takie zero-jedynkowe. Ludzie bardziej dojrzali mogą odebrać to jako impuls do działania/refleksję, by coś naprawić. Tak samo jak sztuka/muzyka/poezja są w stanie inspirować ludzi do dalszego działania.