Aktywne Wpisy

majnazwyczajna +27
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Fishwater +91
Niedawno zauważyłem że bardzo lubię jeść śledzie i ciągle mam na nie ochotę, kupuję sobie takie 3 plastry w oleju za 5zl kroję na kawałeczki, cebuli trochę i do pudełeczka innego z tym olejem oraz chlebek do tego, albo w śmietanie kupuję też (nigdy nie lubiłem jeść śledzia)

źródło: comment_1617601918m5seGrBbTgYYJL0giuFxTX.jpg
PobierzWiem że cel tego był inny ale akurat tu nie mam co się d-----ć . Skoro mniejszości są mniejszościami to nie muszą być dopisywanie na każdym takim billboardzie w 50 opcjach.
@Tytanowy_Lucjan: a lewaki jak zawsze - wszystko sprowadzają do ruchania...
@Jestembogaty: mi tam nic nie przeszkadzają, co nie zmienia fakty, że te bilbordy nic nie zmienią i nie rozumiem po co ktoś je stawia i finansuje, kochającym rodzinom to niepotrzebne, a rodziny z prawdziwymi problemami nagle nie uzdrowi ¯\_(ツ)_/¯
@LilyOfTheValley: Omamy tu specjalistkę od propagandy. xD
@LilyOfTheValley: No jasne, że nie... a nawet nie wiesz ile razy kupiłaś jakiś badziew w sklepie, bo jadąc w zbiorkomie do swojej p[racy widziałaś bilbord z tym badziewiem. :)
@LilyOfTheValley: Może nagle nie uzdrowi, ale zacznie proces naprawy związku? Może ktoś sobie uświadomi, że ma problem i postanowi pójść do specjalisty po pomoc?
Komentarz usunięty przez moderatora