Wpis z mikrobloga

@Adry420: leze i slucham sobie muzyczki, za 6h trzeba wstac bo babcie przyjada razem z ciotkami zjesc jajo spytac jak tam w wielkim miseice sie zyje, czy panne mam i kiedy ja poznaja eh, potem pojada do domu i bedizemy sie widziec za 8 miesiecy na gwiazde. a Ty jakie plany na jutro
@Adry420: a świetnie odpaliłam sobie giereczki i lecimy z imprezą, a za chwilkę się mapa odświeży i wlecą nowe questy do wykonania także czadowo

puścili nam też ankietę z feedbackiem i dużo ludzi chciało co-op to może wprowadzą więcej questów z co-op
@dobrypolaczek: mi się bardzo podobają questy w genshin impact w sumie nie miałam od wyjścia wiedźmina 3 takiej frajdy z questów ten quest z Zhongli czy z Xiao czy w ogóle cała historia Liyue - zajebiście było szkoda, że tak krótko
@dobrypolaczek: Snezhnaya? a nie wiem czy będzie aczolwiek ja bym bardzo chciała teren elektro żeby już odkryli, bo skrzynie mam powyciągane i w obu miastach i troche sie tak kręce po tej mapie XD btw 800 chestów w samym Liyue
@dobrypolaczek: w sumie to nie wiem o #!$%@? chodzi z tymi kwiatkami pod tym łukiemxD #!$%@? kupiłam to ale nie czaje jak tego używaćXDDDDDDD to samo ten azot dust XD what to w ogóle
trzeba iść, wygooglować (( ͡º ͜ʖ͡º)