Aktywne Wpisy
JaX92 +61
Tak czytam o tych masowych zwolnieniach w krakowskim korpo i w sumie się cieszę. Przez lata korpoludki zadzierały nosa i uważali się za lepszych, bo oni pracują w zagranicznej korporacji. SĄ KIMŚ! Mam nadzieję, że to nie chwilowe tąpnięcie, tylko wyrżnie korpoludki do ostatniego.
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki

JatuArmy +264

#rower #aliexpress
źródło: comment_1617376413kGvVUtJoafzup3wFYXH8BC.jpg
Pobierz@guru8:
tylko
@kuraku: No cóż, mi też wcześniej pisało, że wysłana xD
Widocznie masz wrażliwą cerę ; D
@kuraku Ja bym się nie nastawiał. Poza tym od jakiegoś czasu były daje narzekania na jakość a teraz już tylko komentarze, że nie wysłali i kręcą.
Niestety z marek typowo rowerowych mam bezpośrednie porównanie tylko do Van Rysel/Triban oraz Assos.
Koszulki Rion za 65 zł jakościowo są lepiej wykonane i zaprojektowane od najwyższych modeli z Decathlonu, a bibsy z szelkami za ok. 85 zł jakością wykonania i wygodą na dystansie 100 km niewiele ustępują bibsom Assos Mille GT, które są ok. 7 razy droższe. Nie wypowiadam
@kasin: Czyżby multi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie no spór tak czy siak założę, bo chinolom nie ufam xD Osobiście też nie mam jakiegoś dużego porównania, bo głównie mam ciuchy z Deca i parę rzeczy z Novatexu i zimowe gacie Rogelli, a chciałem głównie krótkie gacie, przy okazji trochę przycebulić i mieć jakieś porównanie :D
No i dej linka do tych
@guru8 Aż sprawdziłem i jednak napisałem to do @kuraku ze 2-3 dni temu, bo pisał o Spexcelu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://a.aliexpress.com/_vSsUId
Ale obecnie tylko rozm. S dostępny i to z Hiszpanii, czyli dochodzi przesyłka.
Też mają zajebiste braki magazynowe, ale jeśli coś jest na dostępne na stronie, to wysyłają w 24h i idzie z Chin
Komentarz usunięty przez autora
Tego Spexcela olałem i założyłem spór,