Wpis z mikrobloga

Pisałem ostatnio tutaj o tym jak pewien rekin pośrednictwa #nieruchomosci przykleił wizytówkę na gablocie. Okazuje się, że mistrz poszedł krok dalej - przykleił całe ogłoszenie na szlabanie, czaicie? Na szlabanie drukowaną kartkę A4 z czcionką taką, że ledwo cokolwiek widać XD
Napisałem do szefa tego przybytku. Z początku wszytko spoko, ale jednak nie usuną swoich śmieci. (_ )
Aaaa i jeszcze Pan napisał, że go nękam (,)

Jak ma być w tym #wroclaw czysto jak nawet profesjonalne (XD) firmy srają swoimi śmieciami gdzie popadnie (°°

#januszebiznesu #januszereklamy

pic rel

rozmowa z panem Piotrem w komentarzach
pralek - Pisałem ostatnio tutaj o tym jak pewien rekin pośrednictwa #nieruchomosci pr...

źródło: comment_1617282354gtSAPflqMR97xlhv8jkLOE.jpg

Pobierz
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kocot: Dziękuję staram się. Inna sprawa, że płacę za sprzątanie po takich ludziach i to mnie boli. Zrozumiesz jak przestaniesz brać hajs od mamy i zaczniesz sam płacić za swoje życie
  • Odpowiedz
@pralek: szybki pozew o przywrócenie do stanu poprzedniego, opisujesz każdy krok na wykopie linkując ich kancelarię i dajesz im niezłą karę, bo trochę klientów im ucieknie jak wyguglają jakimi prostakami są ludzie z biura nieruchomości Moc Nieruchomości Sp. z o.o. z Wrocławia.
  • Odpowiedz
@SzitpostForReal: właściwie to jest w tym metoda.
W końcu biuro nieruchomości Moc Nieruchomości Sp. z o.o. z Wrocławia niszczy własność prywatną, a na prośbę o sprzątnięcie po sobie odpowiada prostactwem
  • Odpowiedz
  • 7
@Bumelante: Faktycznie moja wina. Jak kupię im kwiaty i przykleję wizytówkę biura nieruchomości Moc Nieruchomości Sp. z o.o. z Wrocławia w losowym nieprzeznaczonym do tego celu miejscu to myślisz, że mi wybaczą?
  • Odpowiedz