@Carbonara-Lover: w DAI jedną z opcji "romansowych" jest przesłodka Lace Harding, więc w sumie mem troszkę nieaktualny. Mam nadzieję, że w następnym DA dostaniemy pełnoprawną krasnoludzką opcję romansową. ʕ•ᴥ•ʔ
@wysuszony_szkielet_kostny_czlowieka ciężko uznać Hardling za opcję romansową - jest bardzo nierozbudowana, na tle innych postaci to taki bardziej sidequest xD
@Carbonara-Lover: stąd cudzysłów w mojej wypowiedzi. :) Nie zmienia to faktu, że potrzeba flirtowania z krasnoludami została zauważona, więc jestem dobrej myśli. :D
@wysuszony_szkielet_kostny_czlowieka niemniej jednak zaskakuje mnie, że w da:i można na na lajcie romansową z Qunari a z krasnalami dalej taka lipa. Z salarianinami jest to chociaż na lore oparte j raczej nie spodziewam się takiej opcji w przyszłości. Ewentualnie jeśli będzie można stworzyć postać salarianina - wtedy może da się przystąpić do negocjacji kontraktu rozpłodowego...
źródło: comment_1617173805oVlFec6NbXYjbTEqwBKHBT.jpg
Pobierz@Carbonara-Lover: They used to eat flies.
@wysuszony_szkielet_kostny_czlowieka: no i zwiadowczyni Harding mówi głosem Ali Hillis, która grała m.in. Liarę w ME.
Btw, w Baldur's Gate 2 niektóre rasy, w tym krasnoludy w ogóle nie mogły romansować z członkami drużyny.
Komentarz usunięty przez autora