Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Siema, myślicie że po jakimś 1,5 miesiąca stosowania alprazolamu (najpierw od 1,5 mg dziennie, potem się zdarzyło z kilka razy po 3,5-4,5 mg i znowu przedzial 1,5-2 mg) będą jakieś straszne skutki odstawienia?
Zostały mi jeszcze dwa opakowania 0,5 mg po 30 tabletek w każdej
No guwno ale już chyba za pozno żeby odstawić z dnia na dzień, nie wiem już
#anonimowemirkowyznania #narkotykizawszespoko #benzodiazepiny #benzowraki #alprazolam

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6060c4cfccdad9000aaf5049
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Wesprzyj projekt
  • 10
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@AnonimoweMirkoWyznania: Mordko, 1.5mg codziennie to jest nadal w #!$%@? za dużo. Jebnij tym, przecierp sajdy w jakiejś przyjemniej izolacji (jakkolwiek to brzmi) jeśli masz takie warunki nawet przejściowo stosując alko jako substytut. Jeśli uparcie uważasz, że potrzebujesz to zmniejsz do 0.5? Ale pewnie taka dawka nawet cię nie "klepie" dlatego tu powinieneś zadać sobie pytanie w której dziurze obecnie głębiej siedzisz, problemu z baniakiem? Czy może już alpry?
Są ludzie, którzy
OP: @AerodynamiC Najgorsze jest to, że właśnie takiej izolacji raczej nie mam, szczególnie teraz gdy się święta zbliżają i ludzi będzie jeszcze więcej a spokoju mniej.
Na razie chcę spróbować zmniejszać po 0,25 mg co kilka dni i zobaczyć jak to będzie (m.in. ze snem).
Co do psychy, to wcześniej już i tak była poszarpana "nieco", teraz na pewno jest bardziej przez alpre, bez - domyślam się, będzie chojoza.

Ten komentarz