Aktywne Wpisy
WielkiNos +721
Przecież to jest tragiczne! Zamiast promować, że dziecko fajnie samodzielnie myśli głupia baba pokreśliła wszystko żeby tylko było na jej i żeby dziecko zgnoić. I to już od najmłodszych lat.
Kto tych wariatów zatrudnia? ( ಠ_ಠ)
#szkola #matematyka #bekaznauczycieli
Kto tych wariatów zatrudnia? ( ಠ_ಠ)
#szkola #matematyka #bekaznauczycieli
kaczorgeddon +1337
Mirki z #gdansk #gdynia #trojmiasto, może nie jest to idealne miejsce do tego, ale tonący chwyta się brzytwy. Mam problem z kobietą (ok 45lat), która wprowadziła się do mojego mieszkania i nie chce się z niego wyprowadzić. Szukam 2-3 osób, które zamieszkają w mieszkaniu 2-3 doby i zadbają o dobrą atmosferę. Zapłacę za cały pobyt. Może możecie kogoś polecić?
#pytanie #najem #wynajem #nieruchomosci #pomoc #mieszkanie #mirkokoksy #oszustwo
#pytanie #najem #wynajem #nieruchomosci #pomoc #mieszkanie #mirkokoksy #oszustwo
Siema, myślicie że po jakimś 1,5 miesiąca stosowania alprazolamu (najpierw od 1,5 mg dziennie, potem się zdarzyło z kilka razy po 3,5-4,5 mg i znowu przedzial 1,5-2 mg) będą jakieś straszne skutki odstawienia?
Zostały mi jeszcze dwa opakowania 0,5 mg po 30 tabletek w każdej
No guwno ale już chyba za pozno żeby odstawić z dnia na dzień, nie wiem już
#anonimowemirkowyznania #narkotykizawszespoko #benzodiazepiny #benzowraki #alprazolam
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6060c4cfccdad9000aaf5049
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Wesprzyj projekt
mam nadzieję że nie poczuje miłości do sznura czy coś równie głupiego
na razie postaram się być dobrej myśli
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: LeVentLeCri
nagłe całkowite zaprzestanie mogłoby jeszcze gorzej zadziałać, szczególnie gdy "wyjdę do ludzi"
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: LeVentLeCri
Są ludzie, którzy
Na razie chcę spróbować zmniejszać po 0,25 mg co kilka dni i zobaczyć jak to będzie (m.in. ze snem).
Co do psychy, to wcześniej już i tak była poszarpana "nieco", teraz na pewno jest bardziej przez alpre, bez - domyślam się, będzie chojoza.
Ten komentarz