Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +274
Jak można mieć niespełna 30 lat i wziąć samotną matkę z dzieckiem. Laske która pewnie za młodu skakała po niezliczonej ilości kutangow, miałbym niby przygarnąć i płacić jeszcze na jej bachora xD.
To już trzeba być cuckoldem do kwadratu. Jedyna sytuacja do przyjęcia to gdybym nie daj Boże został wdowcem w wieku powiedzmy 50 lat i wziął bym taka 45 z odchowanym dzieciorem. A nie, że chłop w sile wieku bierze babe
To już trzeba być cuckoldem do kwadratu. Jedyna sytuacja do przyjęcia to gdybym nie daj Boże został wdowcem w wieku powiedzmy 50 lat i wziął bym taka 45 z odchowanym dzieciorem. A nie, że chłop w sile wieku bierze babe

Koner1391 +9
źródło: Screenshot_1452
Pobierz

Czasem zona prosi mnie żebym firanki zawiesił bo jestem wyzszy albo cos tam innego. Generalnie robie to zeby jej pomóc.
Czasem musze byc w kosciele na slubie, wowczas stoje sobie na koncu i patrzę w sufit,
A chciałeś napisać:
A może to babcia powinna zająć się wnukiem i w tym czasie zrezygnować z latania po kościołach? Dla wnuka?
A codzienną modlitwę wieczorem z babcią wspominam bardzo dobrze. Babcia klęczała przy łóżku w którym leżałem i modliła się na głos usypiając mnieʕ•ᴥ•ʔ
Jeszcze protestantyzm niestety nie ogranicza się do pójścia do kościoła raz w tygodniu, tylko do
@KarmelowyJeremiasz: Wierzyć może każdy, niezależnie od wykształcenia i w sumie każdy w coś wierzy - dobro, piękno, pieniądze, równość etc (tak, spłycam na potrzeby dyskusji).
@chwila: Dokładnie to samo miałem xd Zawsze nas wysyłała z bratem, tylko po to żeby ludzie po wsi nie gadali, że nie ma żadnego
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora