Wpis z mikrobloga

A to wbrew pozorom nic rzadkiego - pokazywał to Rokicki, Iwuć, wspominał o tym Zaorski.

@Sabarolus: Rokicki to też szur i wcale rzetelnie nie pokazywał wyników, a te są ostatnio baaardzo słabe i jego wyniki opierają się na dobrym strzale w cdr.
  • Odpowiedz
@Moisze: tu nie chodzi o to jakie są te wyniki tylko czy nie boi się ich pokazać. Rokicki się nie boi pochwalić stratami, za to trader coś nie bardzo się chce chwalić zyskami.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@trevoz: żeby mieć szerszy ogląd można słuchać. Ale jak w każdym przypadku z dystansem, szczególnie gdy w grę wchodzą pieniądze.

Odnośnie shortowanie tesli ja nawet nie miałbym z tym problemu, ale trader21 jak wiemy gardzi analiza techniczną, a żeby wejść w short w dobrym momencie niestety trzeba stosować się do jej zasad.
We wrześniu 2018 roku gdy pojawił się krytyczny artykuł wobec tesli to ta spółka od pewnego czasu była
  • Odpowiedz
@PrzywodcaFormacjiSow: z tego co kojarzę to Trader w jednym z wywiadów mówił, że 7 razy shortował Teslę, z czego 5 pozycji zamknął z zyskiem, a 2 ze stratą (przy czym te stratne były większe). Ale mogłem coś pomylić.
  • Odpowiedz
@trevoz: Byłem jednym z 'frajerów' którzy kupili jego kurs za 4k pln aby kopiować jego ruchy. Wtopiłem tak jak on na shorcie CDP w 2018/2019 roku. Natomiast nadrabiam to z dużą nawiązką poprzez złoto a w szczególności uran. Zamiana oszczędności z PLN na $ też pod jego wpływem była robiona i też obecnie jest na "+". Od dłuższego czasu gada to samo ale to dlatego że nic nowego się nie
  • Odpowiedz