@Pozdzierany_Gumolit: Nikomu nie życzę takiej dziewczyny, chęci odchodzą po 2 miesiącach i uciekałem z psami na spacer jak widziałem że szykuje się ruchanie ¯\_(ツ)_/¯
@Pozdzierany_Gumolit: Dużo fantastów i fanów filmów dla dorosłych się zebrało a prawda jest taka, że czasem je boli w tej pozycji ze wzgledu na budowę macicy czy głębokość penetracji :p
Można się dobrze bawić w innych pozycjach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@allesisthelal: ja też i to wynika niestety z anatomii i tyłozgięcia macicy, na którą cierpi 1 na 5 kobiet. Tyłozgięcie macicy to nie choroba ani nie patologia. Tyłozgięcie macicy jest, mówiąc najkrócej, nietypowym, położeniem macicy względem kości miednicy. To są ważne tematy, o których kobiety niechętnie mówią...
Testujemy jedzenie w maskach, żeby nikt ze znajomych nas nie rozpoznał 🎭🍔 Założyłyśmy z kumpelą kanał, na którym bezlitośnie i w 100% szczerze testujemy jedzenie oraz nowości z marketów. Żeby oceny były w pełni obiektywne (i żeby nikt w pracy nas nie rozpoznał), robimy to w maskach! Na kanale znajdzieciem.in. testy pizzy polecanej przez Książulo, dań Gessler z Żabki czy viralowych napojów. Wpadajcie, zobaczcie sami i wybierzcie materiał, który najbardziej Was ciekawi:
Można się dobrze bawić w innych pozycjach
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tyłozgięcie macicy to nie choroba ani nie patologia. Tyłozgięcie macicy jest, mówiąc najkrócej, nietypowym, położeniem macicy względem kości miednicy. To są ważne tematy, o których kobiety niechętnie mówią...