Pozdzierany_Gumolit
1707
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
d.....0
d.....0
@Pozdzierany_Gumolit: Nikomu nie życzę takiej dziewczyny, chęci odchodzą po 2 miesiącach i uciekałem z psami na spacer jak widziałem że szykuje się ruchanie ¯\_(ツ)_/¯
906
JadeCiWplusowac
@droid43210: mordo trzeba bylo ja troche poinstruowac ;) albo nawet wychowac tak zeby ogarniala, a nie takie historie xdd
586
D.....6
D.....6
274
P.....k
@droid43210: a bez psów próbowaliście?
207
bones1909
@jmuhha: xD
104
Pozdzierany_Gumolit
@Unbeaten: W rehabilitacji kręgosłupa.
84
Pozdzierany_Gumolit
@Zjem_Ci_nos: Wszystko się da. Rosjanie w kosmos polecieli to i babe się da nastawić xD
60
Yikan3
@JadeCiWplusowac: czasem z gówna bata nie ukrecisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
59
Ogniwo_Paliwowe
@jmuhha: No tak bo kilkanascie minut w takiej pozycji r---------i jej kręgosłup. Fizjologiczne tłumaczenie słabego ruchania XD
57
Cziken1986
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
50
M_C_
@droid43210: łatwiej uciec z domu niż porozmawiać XD
44
zexan
zexan
  • adult
44
Reezu
@droid43210: Było jej z pieści od góry z-----c w garba, to by się od razu wyprostowała albo tak mocno palcem nacisnąć na kręgosłup
41
R.....l
R.....l
32
G.....a
@Pozdzierany_Gumolit: Dużo fantastów i fanów filmów dla dorosłych się zebrało a prawda jest taka, że czasem je boli w tej pozycji ze wzgledu na budowę macicy czy głębokość penetracji :p

Można się dobrze bawić w innych pozycjach
( ͡° ͜ʖ ͡°)
30
d.....0
d.....0
@Dibhala: empirycznie i paradoksalnie, par excellence nie skumałem
25
a.....l
a.....l
23
Marmolada_z_wisienek
@allesisthelal: ja też i to wynika niestety z anatomii i tyłozgięcia macicy, na którą cierpi 1 na 5 kobiet.
Tyłozgięcie macicy to nie choroba ani nie patologia. Tyłozgięcie macicy jest, mówiąc najkrócej, nietypowym, położeniem macicy względem kości miednicy. To są ważne tematy, o których kobiety niechętnie mówią...
22
igrek97
@zexan: bo w szkole będą uczyć jak dziewczyna ma się wypinać XDDDD
20
zexan
zexan
  • adult
15