Aktywne Wpisy
Ziom166 +8
Pobawimy się w AMA. Zadaj mi pytanie a ja zadam pytanie tobie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Tematyka dowolna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miarki, pijcie że mną kompot. Różowa właśnie dzwoniła se urodziła więc zostałem ojcem i z tej okazji pije sobie w----y.
Wypusccie mnie z tej symulacji
#koronawirus #polska
@reynevayen: śmieszne to jest Twoje postrzeganie rzeczywistości.
@OttoVonAnus: Polaczków? Klasyczna lewacka pogarda tzw. Europejczyka, któremu słoma z butów wystaje, a wydaje mu się, że jest lepszy od innych.
Komentarz usunięty przez autora
To jest po prostu normalizacja mocnego interwencjonizmu państwa. Jeżeli się z takim poglądem zgadzasz to pewnie to może to i świetny podział ale szanujmy się i ludzi o różnych poglądach.
PS: Nie głosowałem na Konfederacje.
@OttoVonAnus: Odezwał się oświecony Europejczyk, któremu słoma z butów wystaje, a wydaje mu się, że jest lepszy od innych.Taki Europejczyk zagłosuje zapewne na Hołownie na te same osoby na które głosował jak były w PO czy SLD i zadowolony, że się w końcu coś zmieni.Tymczasem nie zmieni się nic, z głupotą Europejczyka na czele.
@DiscoKhan: Najlepszy z dostępnych. Jako alternatywę mamy te śmieszne kompasy polityczne, które przedstawiają perspektywę libertariańską.
@OttoVonAnus: może byc trudne do ogarnięcia ale jak coś nie jest zakazane to nie znaczy że jest nakazane. spokojnie możesz nie iśc do kościoła w okresie świątecznym jak się boisz choroby.
To jak cię nie obchodzi to na c--j się produkujesz kto jak spędza wolny czas, zajmij się tym czym się zajmujesz, świnie nakarm, obornik wywieź.
we wszystkim tak nie jest, ale akurat z kościołem tak jest. Jest otwarty i masz własny rozum żeby ocenić czy tam się udać czy nie, komunikatów że to może być niebezpieczne było wystarczająco.
Możesz mi wytłumaczyć co jest w nim niepoważnego, bo powiem szczerze że akurat ze wszystkich zarzutów jakie można kierować przy porównaniu jego i uproszczonemu systemowi lewica-prawica ten wydaje się być chyba najmniej trafny.