Wpis z mikrobloga

Wytłumaczcie mi po co robić calkowity lockdown, jak w Wielkanoc zamierzają puścić wszystkich polaczkow z koszyczkami żeby ksiądz zrobił czary mary nad kiełbasą? XD

Wypusccie mnie z tej symulacji

#koronawirus #polska
  • 132
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@reynevayen: a dlaczego musi być taki podział? Odnieś się do reszty mojej wypowiedzi. Wystarczy konkretnie nazywać swoje poglądy, a nie wymyślać sztuczne, niepoprawne podziały. Jeśli ktoś powie że jest lewicowcem to wciąż będziesz miał nikłe pojęcie na temat jego poglądów. Dlatego ten podział jest bezużyteczny.
  • Odpowiedz
@OttoVonAnus: Alez mozecie. Zwracam tylko uwage, ze pomimo nie pojscia ze święconka, w jakis sposob spedzasz swieta, nie siedzisz w domu, podobnie jak mnostwo Polakow. Myślę, ze niesprawiedliwe jest zrzucanie transmisji koronawirusa wyłącznie na swieconki w kosciele, na ktore pojda tylko niektorzy, kiedy prawie kazdy pojedzie do rodziny i tam posprzedaje zarazki dalej na kilkugodzinnych spotkaniach rodzinnych.

I tak, jestem za zamknieciem kosciolow na święta, ale uważam, ze nie sa
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@reynevayen: Nie dyskutujemy o tym co ją robię czy czego nie robię. Jedyne co chcę pokazać to fakt, że podział na prawicę i lewicę jest bezsensowny (a przez to szkodliwy). Oczywiście, że ja nie będę z tego korzystał. Ale to raczej ty powinieneś się zastanowić, czy na pewno chcesz z tego korzystać.
  • Odpowiedz
@OttoVonAnus: Na Boże narodzenie też zabraniali a klientka z Warszaw pojechała i zaraziła rodziców w wigilię. Mama tylko kaszel a ojciec ledwo wyszedł z tego. Rząd swoje, ludzie swoje. Dlatego ja bym wszystko otworzył i niech się dzieje impreza.
  • Odpowiedz