Wpis z mikrobloga

@ravau: ja kiedyś niewiadomie wystawiłem pendrive który okazał się być podróbką, to dwukrotnie od razu z rowerka spadał ¯\_(ツ)_/¯.
@Greiz tak samo jak co drugi p0lak i p0lka popiernicza w podróbkach drogich ciuchów
@Greiz: doprecyzuje, nie mój, ja go tylko chciałem sprzedać, ponieważ oszust wcisnął co jako oryginalny osobie nie świadomej. Sprzedawałem pisząc o tym i podkreślając że to podróbka. Więc w czym problem?

@Kondzio21: o tych ciuchach to też można napisać że zabawne, bo podróbki latają na olx i FB i może byc :D
@ravau Pewnie administracja olx/allegro jest tego świadoma i wcale bym się nie zdziwił gdyby mieli z tego dużo %, że w ogóle im pozwalają. W końcu to tirami przyjeżdża.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@ravau: bo chodzi o to byleby pisać że oryginały i się nie przywala, nie ważne że podróby

Jak napiszesz gdzieś otwarcie że podróbka lub coś przypomina to wtedy się przywalają.
Ja np w ogłoszeniu zary 9.0 napisałem jest klonem dior homme i zdjęli mi ogłoszenie, dostawałem maile że jak będzie się powtarzać to że policja będzie wkraczać XDDD
Ale to od botów bo od zwykłej obsługi nie dostałem odpowiedzi do dzisiaj