Aktywne Wpisy

Van-der-Ledre +83
Mam nadzieję, że w ostatecznym rozrachunku, w przyszłości USA całkowicie zdeklasują Chiny, Rosję i innych rywali ekonomicznych/militarnych, uzyskując tym samym prawie całkowite panowanie nad światem, nieposiadając żadnego znaczącego rywala. Zapanowałby wówczas rozwój, pokój i ład. Ta planeta weszłaby w okres takiego dobrobytu, jakiego nigdy nie było. USA są przyszłością świata, nadzieją na wolność, sprawiedliwość, demokrację, porządek, lepsze jutro oraz rozkwit wartości zachodnich.
#usa #wojna #ukraina #rosja #chiny
#usa #wojna #ukraina #rosja #chiny

larine +2
Czy jesteście zadowoleni z tego, jak spędziliście lata swojej nastoletniości?
#przemyslenia #pytanie
#przemyslenia #pytanie

#perfumy
Jak to możliwe, że coś takiego funkcjonuje i jeszcze klienci są zadowoleni?
Kenzo w tej samej cenie co orginal, nawet batch na dali działający ;D
Ps. Dziwnie inflacja działa, kiedyś te oryginalllne testery były w jednej cenie ~115
Tutaj jest ponad 300 ogłoszeń ;) a Twój Samsung replika niech gnije w szafie ;D
@Greiz tak samo jak co drugi p0lak i p0lka popiernicza w podróbkach drogich ciuchów
@Kondzio21: o tych ciuchach to też można napisać że zabawne, bo podróbki latają na olx i FB i może byc :D
Jak napiszesz gdzieś otwarcie że podróbka lub coś przypomina to wtedy się przywalają.
Ja np w ogłoszeniu zary 9.0 napisałem jest klonem dior homme i zdjęli mi ogłoszenie, dostawałem maile że jak będzie się powtarzać to że policja będzie wkraczać XDDD
Ale to od botów bo od zwykłej obsługi nie dostałem odpowiedzi do dzisiaj