Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Zales360: Skywind czyli Morek na silniku Skyrim tworzą od jakiegoś czasu. Prace są na wykończeniu, podobno. (ʘʘ)
  • Odpowiedz
  • 0
@no_49: grałem we wczesnej fazie jak była mapa ale bez itemów ani questów. Za to Morroblivion był spoko ale nie chce mi się znowu bawić w tą instalacje
  • Odpowiedz
@no_49: Absolutnie tak. Naprawdę bardzo się powstrzymuję, żeby podczas pracy nad modem nie pobiec w losowym kierunku pozwiedzać. Chcę sobie zostawić tę przyjemność do momentu wydania.
  • Odpowiedz
@no_49: Ręki sobie nie dam uciąć, ale chyba skyrimowy plus kilka nowych skilli. Na pewno ma nie być tego menu gwiazdozbiorów ze skyrima tylko coś innego, perki zostają. Musiałbym przeszukać discorda a trochę mi się nie chce XD
  • Odpowiedz
  • 2
@Diego: Może to się wydać zabawne ale jeden z powodów czekania to, że są bronie drzewcowe w Skywind. Brakowało mi ich w IV, V jak i w ESO.

Nie wiem czemu się ich pozbyli.
  • Odpowiedz
@no_49: It's just works. W skywindzie drzewcowe już są i działają całkiem ok jak na możliwości silnika. Jest też lewitacja, która teraz działa jak ta w trybie kreatywnym w minecrafcie. Da się to zaimplementować, tylko twórcom pewnie się nie chciało robić miejsc gdzie gracz nie powinien się dostać.
  • Odpowiedz