Aktywne Wpisy
arinkao +107
nocne_zwidy +207
Ostatnio wykopki nie mogły znieść, że ludzie robią sobie tatuaże.Teraz chłop się spłakał, o to, że ktoś ma brodę xDD
Ale wy musicie mieć kruchą psychikę skoro was takie rzeczy uwierają.
Tag #bekazpodludzi chyba jak najbardziej na miejscu.
#broda #tatuaze
Ale wy musicie mieć kruchą psychikę skoro was takie rzeczy uwierają.
Tag #bekazpodludzi chyba jak najbardziej na miejscu.
#broda #tatuaze
#heheszki #bekazpodludzi #bekazpisu #orlen #oszukujo #patologiazewsi #bekazprawakow
#bekaznieukow
@Desseres: nieważne ile pis ukradnie, ważne żeby nikt nich nie nazwał prawicą
W prawicy tez masz wolnościowców, tzw prawa dolna cwiartka.
Wiekszosc z was tak generalizuje ludzi a potem chlip chlip czemu wszyscy głosują na dwie partie nie ma wyboru :(
@ButtHurtAlert: masz na myśli tą tabelkę gdzie poglądy gospodarcze są podpisane prawica lewica ? Przecież ja dokładnie o tym pisałem, dzielenie tylko na poglądy gospodarcze to tylko kuce stosują
Ja np jestem prawakiem co ma w dupie innych niech se robią co chcą, wg ciebie bylbym mniej wolnosciowy od typowego komucha bo w koncu prawica xD
nieuku.
@ButtHurtAlert: raczej etatyzm i wolny rynek.
@ButtHurtAlert: Gdzie napisałem o wolności ? Z jakiej czapy miałbym uważać komunistów za ustrój znany z wolności ? Z tego co kojarzę to podział prawo lewo to głównie zasługa rewolucji francuskiej gdzie po prawej byli zwolennicy starego ustroju i powolnych zmian i po lewej bardzie rewolucyjni
"Jednak Duda" ( ͡º ͜ʖ͡º)
Określenie „prawica” pierwotnie odnosiło się do tradycyjnych konserwatystów, monarchistów i reakcjonistów, z czasem do prawicy zaliczani byli przedstawiciele nowo powstałych nurtów politycznych – neokonserwatyści, chadecy, fundamentaliści religijni, klasyczni liberałowie, nacjonaliści oraz na skrajnej prawicy: zwolennicy supremacji rasowej, faszyści.
Komentarz usunięty przez autora
A już wisienką na torcie są te akcje typu "kupujemy hot dogi", "tankujemy na orlenie", "dopłacamy złotówkę do paliwa, żeby Obajtek kupił tvn", "nie kuppujemy w ikei", itp. itd.
Ale nie, Zjednoczona Prawica to partia lewicowa bo tak mówią na wykopie.
To ja mam parę pytań:
Czy amerykańscy demokraci to partia lewicowa czy prawicowa?
PO to partia prawicowa czy lewicowa?
Fidesz to partia prawicowa czy lewicowa?
Niemiecka CDU to partia prawicowa czy lewicowa?
Putin to prawak czy lewak?
Kościół Katolicki ma