Wpis z mikrobloga

• 3691
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 91
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MArcinnn96: Wyborców pisu oburza tylko to, co są w stanie sobie odnieść jakoś do swojego życia. "Zegarek za 10k? Aha, no to moje 4 wypłaty, tyyle kasy." "Ośmiorniczki? Kto to widzioł, człowiek się nie naje nawet, a drogie to to... świnia od Mietka ze wsi obok lepsza.".
Mało kto z tego grona ogarnia zamieszanie z sądami, jakieś dotacje, przepisywanie nieruchomości, p-------------e kolejnych milionów z naszych podatków i inne prawne machloje,
  • Odpowiedz
@MArcinnn96: Dla ludzi kwoty podawane w milionach są zbyt abstrakcyjne. Ale za to jak ktoś powie 50000zł to Janusz od razu na wyobrażenie nowej Dacii którą może za to kupić i czuje oburzenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@MArcinnn96: no ale przeciez pan Obajtek sam poprosil prokurature i CBA o ponowne zbadanie sprawy i organy te nie wykryly zadnych nieprawidlowosci. wszystko legitnie ( ͡º ͜ʖ͡º) najbardziej mnie r-----------a te doniesienia, ze juz w 2016 roku prokuratura zamknela postepowanie w sprawie obajtka korzystajac z furtki uchwalonej w sejmie...miesiac wczesniej xD przeciez to juz po wyborach Adriana, kiedy pierwsze co zrobil to ulaskawil Kaminskiego jeszcze
  • Odpowiedz
@Iskaryota: W pracy mam jednego typa który tylko TVP ogląda i zanim wybuchła afera zachwalał Obajtka, że taki super człowiek "mieszkańcom Pcimia dzień dobry mówi", teraz grzeje temat że Orlen za niego ma wielkie dochody, ale jak ziomek zwrócił uwagę że teraz na rynku wszystkie firmy naftowe trzepią kasę bo kilka lat temu była posucha, to nie chciał uwierzyć. Nawet jak mu kurs akcji pokazał za rządów PO i za
  • Odpowiedz