Aktywne Wpisy

bar125 +281
Kiedy kupiłeś kolejne akcje z GPW i odchodzisz od komputera
#gielda
#gielda

Salido +297
Minął 40. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 6 osób.
164 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
173 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 6 osób.
164 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
173 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-25
Pobierz

https://www.facebook.com/UniSalGabinetPediatryczny/posts/236848591486861?comment_id=236857964819257&reply_comment_id=236869804818073
#koronawirus #szczepienia
źródło: comment_1615913050rX8iqtkP7a1sWRpIQ9uX7v.jpg
Pobierzźródło: comment_1615913741tOEQfKXTKiLE6E08duoJdv.jpg
Pobierz@LibertadParaTodos: a facebook puchnie od szurów którzy myślą że coś wiedzą, jak ktoś wypisuje takie bzdety jak ta karyna i to pod postem gdzie syn prosi o poszanowanie to jest dla mnie zwykłym śmieciem
@chuseok Ciekawe co laczy karyne z Francja, Niemcami, Wlochami, Hiszpania, Cyprem, Portugalia, Norwegia, Holandia, Austria...Wymieniac dalej?
Zapewne wszystkie te kraje laczy chlopski rozum z karyna.
Natomiast nie laczy tych krajow to ze wszystkie wstrzymaly szczepienia szepionka pewnej firmy. Te wstrzymaly-polska nie. No coz-polaki to twarde sztuki-dadza rade (a gdzies towar
@gorzki99: w uk szczepią +50 i nie ma za dużych skutków ubocznych, a astra zeneca nie jest robiona głównie dla zysku i jest tańsza z tego co wiem więc wnioski wysuń sam.
Niemcy:
"Po nowych doniesieniach o zakrzepicy żył mózgowych w związku ze szczepieniami w Niemczech i Europie, instytut uważa, że konieczne są dalsze badania."
Wlochy:
"Dzień wcześniej ten sam włoski urząd zapewniał, że preparat jest bezpieczny. Tak odniósł się do tego, że w Piemoncie zawieszono w niedzielę stosowanie tej szczepionki z jednej z serii po tym, gdy po jej podaniu zmarł w mieście Biella 57-letni nauczyciel. Przypadek ten jest obecnie
@gorzki99: ale w uk zaszczepiono tym ponad 10mln ludzi więc o co chodzi, podałem ci zdjęcie z linkami które dokładnie mówią jakie są skutki uboczne, ja byłem szczepiony pfzerem i miałem gorączke
Wiesz ile lata samolotow np boeing 737? A wiesz co by sie stalo jakby nagle 2 albo 3 ulegly awarii w powietrzu ktora skutkowalaby rozbiciem? Cala flota jest uziemiona do momentu wykrycia co spowodowalo awarie. Cala flota to w cholere wiecej niz 2 lub 3.
To jest wlasnie naukowe podejscie-dopoki nie mamy pewnosci nie stosujemy. Sa obawy-czekamy na wyjasnienia.
Przypominam tylko ze szczepionki wszystkich
@gorzki99: Zła analogia. Lepsza jest taka, że na pokładzie samolotu zmarł jeden pasażer. I teraz wstrzymujemy wszystkie loty tymi samolotami aż do odwołania, żeby sprawdzić, jaki