Aktywne Wpisy

Melkovva_ +26
Dziękuję wam za to że jesteście ❤️🫶🏼
@JoeGlodomor @ibleedforyou @serniczekwiedensky @XXX_Boris_Gromow_24cm_XXX @bibi__ @Podroznik87 @szatanEK666
@oficjalniemartwa @PanTuNieMieszkasz @sadzik37 @zssrauamaiw @jan-plastrek @GF91 @PodniebnyMurzyn @KladzSie @vieniasn @Miteora @SaintWykopek @BaldWisdom @cocojambo210 @BlackenedBlue @Jacolosek @leonid_bialkow @vvn81 @KarnetNaGlony @JakisGlupiKon @Jestem_Tutaj @AlexandraWhite @wielbiciel_storm_iron @szyderczy_szczur @Satan_Was_a_Babyboomer @wybryk_natury @
@JoeGlodomor @ibleedforyou @serniczekwiedensky @XXX_Boris_Gromow_24cm_XXX @bibi__ @Podroznik87 @szatanEK666
@oficjalniemartwa @PanTuNieMieszkasz @sadzik37 @zssrauamaiw @jan-plastrek @GF91 @PodniebnyMurzyn @KladzSie @vieniasn @Miteora @SaintWykopek @BaldWisdom @cocojambo210 @BlackenedBlue @Jacolosek @leonid_bialkow @vvn81 @KarnetNaGlony @JakisGlupiKon @Jestem_Tutaj @AlexandraWhite @wielbiciel_storm_iron @szyderczy_szczur @Satan_Was_a_Babyboomer @wybryk_natury @

ibleedforyou +2
Związałam sie z facetem który właściwie ma czystą kartę bez dzieci i rozwodu. Ja jestem po dwóch rozwodach i z 11latkiem na pokładzie. On wcześniejsze związki niestety zdrada i ucieczka do innych. Sam w koncu odważył sie na terapię po której dużo zrozumiał. Tamte również czyste karty lecz to ze mną chce zalozyc rodzine. Początku byly super teraz trochę ochłonęło. Do czego dążę. Ja niestety ogromne problemy finansowe o których wie i

#azure #microsoft #blog #it #cloud #tutorial #tips #devops #chmura #porady #ovh