Wpis z mikrobloga

@piaskun87: jak daleko jeszcze można się posunąć w nazywaniu tego "apartamentami"? xD to chyba już po prostu dewaluacja tego słowa do poziomu angielskiego "apartment"
  • Odpowiedz
@piaskun87: może na całonocną wixę przy grillu z ziomkami odpada, ale przynajmniej jest gdzie psa wypuścić albo większe pranie rozwiesić, dziecku można piaskownicę wstawić. Wiem, że cena pewnie z p---y, ale jak już koniecznie chce klitkę w nowym budnictwie to taki skrawek trawy to fajny dodatek.
  • Odpowiedz
@piaskun87 jak robiłam blok w simsach to specjalnie taki wybieg przez balkon dla psa robiłam bo nie dało się zabronić zwierzakom wchodzić do sąsiadów xD to cyk wybieg nawet tej wielkości xD przez balkon i problem solved. Może architekt za dużo grał w simsy po prostu xd
  • Odpowiedz
  • 1
@piaskun87 Ty ale ten dom jednorodzinny to samowola jest. Jakim cudem mają ścianę z oknem w granicy działki bo wątpię aby mieli to ścianę ppoż i okno REI60... coś tu nie halo
  • Odpowiedz
  • 25
W jaki k---a sposób te kurczaki co kupiły te mieszkania mają kosić te trawniki? Nosić kosiarkę po tych schodach i trzymać ją w szafie w salonie?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@RoMaN_MiKLaS: te wizualizacje sa piękne.
Gość ze szlugiem, trawa pomalowana na zielono, babka z telefonem przy uchu na rowerze, dwójka z dzieckiem co babka go popycha idź szybciej i nie patrz na ten dobrobyt itd...
  • Odpowiedz