Aktywne Wpisy

wfyokyga +38
Dobranoc
źródło: temp_file497302056630926366
Pobierz
Karolaaa555 +6
Jak ja chyba zacznę płacić jakimś randomom żeby się ze mną kolegowali. Myślałam, że jak zdam tą maturę to będzie super, że będzie zero zmartwień. A teraz wsm tęsknię bo przynajmniej nie miałam czasu na myślenie i wymyślanie takich bzdur tylko focusowałam się na nauce. Jedynie co mi poprawia humor to granie w te durne gry przez które przesiedziałam lata na dupie i nabawiłam się fobii społecznej przez którą dostaję codziennie pytania

- Maseczki obowiązkowe 24h na dobę również w domu i też, kiedy ktoś mieszka sam. Jedna maseczka w domu, dwie, kiedy wychodzimy na zewnątrz, trzy maseczki, kiedy wchodzimy do pomieszczeń.
Jak rządzący mieli by egzekwować, czy nosimy maseczki w domach? Każdy obywatel powinien mieć zainstalowana kamerę w domu. Koszt zwykłej kamerki na wifi, to jakieś +/- 100 ziko, stać nas. Każdy z nas, za koszt zatrzymania pandemii jest w stanie poświęcić odrobinę prywatności.
- Oprócz wyjść do pracy i kościoła, absolutny zakaz opuszczania domu. Wszyscy obywatele powinni dostawać od państwa racje żywnościowe. I nie ma mowy, że ten to ma taka dietę, ten to jest na keto itd. Kto to w ogóle wymyśla? Jak czasami widzę, jak jakiś wykopek wrzuci zdjęcie śniadania keto, to myślę "chłopie, gdzie ty masz głowę. Bez chleba to się nie najesz”.
- Na koniec każdy obywatel powinien dostać po dwa litry spirytusu na tydzień. Oprócz odkażania, można sobie golnąć, jak kogoś by naszła ochota. I nie piszcie mi, że to rozpijanie społeczeństwa. W Rosji piją więcej, a są światową potęgą. Nic nam nie grozi.
Zapraszam do dyskusji i komentarzy.
Wołam @Andrzej-Duda bo jest świetny plan
@seraph88: o to to #keto
im, bo dorzucą te pomysły do puli losowań xD