Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
Mirasy, różowa ma problem ze wzrokiem, i powiedziała, że do samochodu wsiądzie za kierownicę tylko jeśli będzie miała tylnia kamerę cofania i przynajmniej czujniki z przodu.
Mamy citroena c3 z 2004 roku, więc powiecie, że przerost formy nad treścią, ale przydałoby się dobre radio, do którego można podłączyć dobra kamerę na tyl samochodu. Ktoś miał podobny problem i może coś polecić?
#samochody #motoryzacja #gps
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Profil_Internetowy: grzeczniej kolego ( ͡° ͜ʖ ͡°) oczywiście, że nie umie, i nie chce się nauczyć w sposób taki jak każdy, na kurs doszkalający się wybiera, a post jest o poleceniu kamerki do parkowania, więc o co sie spinasz? O stan psychiczny i umiejętności jazdy mojej dziewczyny xD? Nawet gdyby miała przezroczysty samochód to by jej to nie dało za wiele, wiem o tym, ale uważa,
  • Odpowiedz
  • 0
@BeDoEl: dobra jesteś ewidentnie nie do przekonania, choć masa osób ci napisała o co chodzi, laska ewidentnie nie powinna mieć tego prawka skoro nie ogarnia manewrów w tak małym aucie. Nie ma tutaj żadnych wytłumaczeń. Kup kamerki, jak liczysz że się nauczy, ale się nie nauczy i skończy tak jak osoby wjeżdżające pod zakazy w mieście bo im nawigacje googla zawiesiło.

Moja rada? Albo zmień auto albo bier najtańsze. Dokładać
  • Odpowiedz
  • 2
@BeDoEl: to tak miało wyglądać twoje pytanie:

Mamy citroena c3 z 2004 roku, więc powiecie, że przerost formy nad treścią, ale przydałoby się dobre radio, do którego można podłączyć dobra kamerę na tyl samochodu. Ktoś miał podobny problem i może coś polecić?

I mogłeś coś dodać o czujnikach. A to ty zacząłeś od wad wzroku, przerażeniu przed parkowaniem i wyczuciem auta, a teraz bóldupisz jak ci wszyscy piszą co myślą
  • Odpowiedz