@jotpol: nara @LubiePieski: to jajko w koszulce. wlewasz do garnka trochę octu i solisz wodę, gotujesz wodę ale nie przesadzasz z mocą ognia żeby woda tylko delikatnie bulgotała, jajko wbijasz do miseczki, bierzesz łyżkę cedzakową i robisz w wodzie delikatny wirek zeby bialko sie nie rozlecialo podczas gotowania, wlewasz bardzo delikatnie jajko z miseczki do garnka i nie ruszasz. gotujesz 3 minuty jeśli jajko miało temperaturę pokojową, 20
@ranny: wlewasz do garnka trochę octu i solisz wodę, gotujesz wodę ale nie przesadzasz z mocą ognia żeby woda tylko delikatnie bulgotała, jajko wbijasz do miseczki, bierzesz łyżkę cedzakową i robisz w wodzie delikatny wirek zeby bialko sie nie rozlecialo podczas gotowania, wlewasz bardzo delikatnie jajko z miseczki do garnka i nie ruszasz. gotujesz 3 minuty jeśli jajko miało temperaturę pokojową, 20 - 30 sekund dłużej jeśli było prosto z
źródło: comment_1615451934qvV7XrllcBXkwerQdT0Fcz.jpg
Pobierz@LubiePieski: to jajko w koszulce. wlewasz do garnka trochę octu i solisz wodę, gotujesz wodę ale nie przesadzasz z mocą ognia żeby woda tylko delikatnie bulgotała, jajko wbijasz do miseczki, bierzesz łyżkę cedzakową i robisz w wodzie delikatny wirek zeby bialko sie nie rozlecialo podczas gotowania, wlewasz bardzo delikatnie jajko z miseczki do garnka i nie ruszasz. gotujesz 3 minuty jeśli jajko miało temperaturę pokojową, 20
źródło: comment_1615536823OE2S8HH0IRQn1CmOCoSDWM.jpg
Pobierz