Koleżanka z pracy ma stwierdzonego covid - właśnie do niej dzwonił lekarz. Wczoraj w trakcie pracy wyszła na test XDDD a dziś pozytyw.
No i co? Nic. Ona se poszła do domu, a my siedzimy i nerwowo patrzymy na siebie nawzajem. Siedzi nas 15 osób w open spejsie, w tym dwie siedziały mega blisko z zakażoną. Zakażona bardzo kaszlała przez piątek, poniedziałek i wczoraj. No i zadzwoniła w trakcie pracy do lekarza i dał skierowanie na test i około 13:30 wyszła sobie na test XD Wiadomo już nie wróciła ale k---a cały dzień z nami siedziała a teraz ma pozytyw covid.
Za dwa tygodnie będzie tu pogrom przecież, a te debile nawet nas na zdalne nie dadzą ehh
@LZBNZ: no i wy i Janusz trochę schrzaniliscie. Trzeba było ją już w piątek pogonić. Mam taką samą sytuację tylko u mnie pustak ukrywał, że się źle czuje (-‸ლ)
@LZBNZ: A czy to zawsze musi oznaczać, że musisz mieć? Ale fakt, szef powinien Was na testy wysłać i na zdalne skoro to możliwe. Więc może najwyższy czas coś z tym zrobić? Jak niej to PuP albo sanepid i donosik :)
@Turbonekro: @Stallion45: @dziecielinapala: p--------y januszex, ale oni zasłaniają się że W ŚWIETLE OBOWIĄZUJĄCYCH PRZEPISÓW NIE MUSICIE IŚĆ NA ZDALNE
@LZBNZ: No właśnie i tu pies pogrzebany, bo ta cała ustawa o pracy zdalnej ma tyle samo dziur co mózgi ludzi na wiejskiej. Spróbujcie się zapytać o testy, nie wiem. Jak Wasz Janusz taki jak mówisz to Pup i tyle( ͡°͜ʖ͡°)
@LZBNZ: jak z jednej strony jestem za "j---ć idiotyczne obostrzenia" tak z drugiej jestem również za "j---ć tych co chorzy do pracy przychodzą" oraz "j---ć tych co krzywo patrzą na tych co wzięli L4".
Koleżanka z pracy ma stwierdzonego covid - właśnie do niej dzwonił lekarz. Wczoraj w trakcie pracy wyszła na test XDDD a dziś pozytyw.
No i co? Nic. Ona se poszła do domu, a my siedzimy i nerwowo patrzymy na siebie nawzajem. Siedzi nas 15 osób w open spejsie, w tym dwie siedziały mega blisko z zakażoną. Zakażona bardzo kaszlała przez piątek, poniedziałek i wczoraj. No i zadzwoniła w trakcie pracy do lekarza i dał skierowanie na test i około 13:30 wyszła sobie na test XD Wiadomo już nie wróciła ale k---a cały dzień z nami siedziała a teraz ma pozytyw covid.
Za dwa tygodnie będzie tu pogrom przecież, a te debile nawet nas na zdalne nie dadzą ehh
#pracbaza #koronawirus #medycyna
Komentarz usunięty przez autora
A czy to zawsze musi oznaczać, że musisz mieć?
Ale fakt, szef powinien Was na testy wysłać i na zdalne skoro to możliwe.
Więc może najwyższy czas coś z tym zrobić?
Jak niej to PuP albo sanepid i donosik :)
i weź tu gadaj
Spróbujcie się zapytać o testy, nie wiem.
Jak Wasz Janusz taki jak mówisz to Pup i tyle( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora