Aktywne Wpisy
Widzę, że nie wszyscy zarejestrowali, ale niedawno byliśmy świadkami najkrótszego projektu Sebastiana. Marka była nastawiona na wciskanie kredytów, ale Sebastian uznał że to nie dla niego profesja.
Uwaga: to nie troll konto wykopka, co potwierdziłem osobiście u Seby.
#sebcel
Uwaga: to nie troll konto wykopka, co potwierdziłem osobiście u Seby.
#sebcel
źródło: 9A776687-E5A1-473C-B979-90C67A51BFE2
Pobierz
Zelu06 +9
Odpaliłem RE: Village, chwilę pograłem i już mi się podoba.
Chyba nigdy nie czułem w grze takiego napięcia, strachu przed potworami i poczucia grozy jak w zadaniu przetrwania przed lykanami, na początku gry. Skurczybyki były wściekłe, przerażające i warczały.
Wkurza jedynie główna postać. Chłopu odgryźli palce, uczestniczył w wypadku, zabito mu żonę, nabito go na haki, oberwał ciosy potężnym młotem, wbijano mu jakieś kawałki metalu w ciało, a on dalej dyszy¯_(ツ)_/¯ i
Chyba nigdy nie czułem w grze takiego napięcia, strachu przed potworami i poczucia grozy jak w zadaniu przetrwania przed lykanami, na początku gry. Skurczybyki były wściekłe, przerażające i warczały.
Wkurza jedynie główna postać. Chłopu odgryźli palce, uczestniczył w wypadku, zabito mu żonę, nabito go na haki, oberwał ciosy potężnym młotem, wbijano mu jakieś kawałki metalu w ciało, a on dalej dyszy¯_(ツ)_/¯ i
źródło: temp_file9019780210857025206
Pobierz

źródło: comment_1615273503FWfxzLSlT6BjQS6UCNM5tn.jpg
Pobierzźródło: comment_1615283739nYgXo2hlYMcMjIIjWV5yqW.jpg
Pobierz@gatineau: To czemu nie jesteś miliarderem? Po prostu rusz głową, nie chcesz mi chyba powiedzieć, że masz inteligencję kota domowego, nie? Gdzie twoje miliardy?
A ty już się dorobiłeś czy zadowala cię życie biedaka
@gatineau:
@dupinka5000: tyle zarabia Bezos jako członek rady nadzorczej - mniej nie może. Plus jeszcze jakiś $1.6m w formie wydatków na ochronę. Wszystko jest w raportach rocznych.
A wszystkie inne jego pieniądze to dochody kapitałowe (akcje Amazona które posiada i które rosną na wartości) ale on nich nie zarabia on je ma - zdobył wszystkie w 1995 gdy powołał do życia firmę
@Chodtok: już się dorobiłem, między innymi jako akcjonariusz Amazon od kilku lat. Tak, możesz kupić tę akcję i też zarobić bez kiwnięcia palcem. Ci debile tego w ogóle nie sprawdzają.
Nawet jakby to 1.6 mln pobierał w gotówce to i tak nie byłoby to wielkie wynagrodzenie patrząc na wielkość i kapitalizację jego firmy.
@dupinka5000: dokładnie tak
Choć nie powiedziałbym że ochrona jest jakoś super droga: trzeba ochronić Bezosa, jego rodzinę, też pewnie obserwować rodziców, generalnie każdego kogo ktoś mógłby chcieć porwać dla okupu. Bycie miliarderem o którym piszą w gazetach przychodzi też ze swoimi minusami
@gatineau:
@Chodtok: nigdzie nie napisałem że dorobiłem się miliardów.
Pytałeś "dorobiłeś się czy zadowala cię życie biedaka"
Nie jestem "biedakiem" ergo się dorobiłem. Taką dostałeś odpowiedź jaką dałeś skalę.
@dupinka5000: z zazdrości ¯\_(ツ)_/¯
Pytałem cytując
Co cię w takim razie powstrzymuje przed dorobieniem się miliardów
@hehexdlollmao: Sugerujesz, że Bezos dorobił się miliardów machając łopatą i wstając rano? (-‸ლ)
@Chodtok: no to następnym razem pytaj pytając. Cytat to kontekst, a pytanie to pytanie.
A ja i tak dałem ci odrobinę kredytu zaufania, bo ja oczywiście wiem że w domyśle biorąc pod uwagę kontekst (cytat) mogłeś chcieć