Aktywne Wpisy
AXSIS +15
Zoyav +50
kolejna nielogiczna moda której nigdy nie zrozumiem, to kabiny prysznicowe bez drzwi
ja się pytam czemu, to tak jakby zrobić kibel bez muszli tylko sraj pan do odpływu w podłodze (chociaż w Chinach ponoć tak srają)
#budownictwo #przemyslenia #architektura #wystrojwnetrz #lazienka #mieszkania #remont
ja się pytam czemu, to tak jakby zrobić kibel bez muszli tylko sraj pan do odpływu w podłodze (chociaż w Chinach ponoć tak srają)
#budownictwo #przemyslenia #architektura #wystrojwnetrz #lazienka #mieszkania #remont
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Postawa antynatalistyczna #!$%@? ułomność mentalną, a dzieci są fajne.
#antynatalizm #codziennabekazantynatalistow
@Winkey: gadasz sam do siebie?
@Winkey: akurat coś w rodzaju "dzieci śmierdzą i drą mordy", "gówniaki", "kaszojady", "małe szatany" jest stałym motywem na tym tagu.
@Ponury_Dewiant: cóż, posty w stylu twojego też są stałym motywem na tym tagu
cytując wikipedię
być może zaskoczy cię fakt, że wielu antynatalistów lubi dzieci i adoptuje z domu dziecka
@Winkey: i dobrze, trzeba przeciwdziałać temu fatalistycznemu bełkotowi antynatalistów.
@Winkey: o to, to! Właśnie to! To jest największa niedorzeczność, jaką kiedykolwiek słyszałem.
@Ponury_Dewiant: widzę kolejny ślepy optymista na tagu
Właśnie dlatego że rozumiem ludzkie uczucia, potępiam i gardzę rozrodem.
Jestem byłym dzieckiem, dlaczego nie jestem już taki fajny?
Dlaczego?
@Ponury_Dewiant: nawet nie potrafisz tego uargumentować xD
Postawa antynatalistyczna #!$%@? wysoką inteligencję, a dzieci śmierdzą i są obrzydliwe.