Aktywne Wpisy
Są na tagu mireczki którzy pracują już w branży IT > 10 lat i mają już dosłownie wszystko co chcieli?
Mieszkanie, samochód z salonu, rowery z karbonu, iphony, dysony, smartwatche, konsole, hifi, tv oled itp...
Na co wydajecie hajs? Zostają już tylko drogie hobby jak szybowce, spadochrony i strzelectwo?
Czuje się spełniony ale jednak konsumpcjonizm daje o sobie znać i szukam czegoś fajnego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#
Mieszkanie, samochód z salonu, rowery z karbonu, iphony, dysony, smartwatche, konsole, hifi, tv oled itp...
Na co wydajecie hajs? Zostają już tylko drogie hobby jak szybowce, spadochrony i strzelectwo?
Czuje się spełniony ale jednak konsumpcjonizm daje o sobie znać i szukam czegoś fajnego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#
lukbla +71
#spierdotrip okrutny. Natknąłem się na miejsce gdzie chłopak się powiesił
źródło: temp_file4482925835094633936
Pobierz

Argument o sztucznych macicach upada tu juz zupełnie. Neonatologia potrafi utrzymać przy życiu wczesniaki z 23 tc i umożliwić im dalszy rozwój - sztuczną macicą jest inkubator. Procedura aborcji do 24 tc polega jednak na celowym i umyslnym uśmierceniu zdrowego płodu zastrzykiem w serce i wywołaniu porodu martwego dziecka. Dziecka, którego nie trzeba było zabijać. Jak to się ma sprzecznej z logika paplaniny, że celem aborcji nie jest zabicie płodu, tylko przerwanie ciąży? Wiele pytań bez odpowiedzi...
Podziwiam te kręgosłupy moralne z plasteliny. Da się tak w ogóle prosto chodzić?
#aborcja #aborcyjnydreamteam #bekazfeministek #bekazlewactwa
źródło: comment_1615099654Zo11g8p08pDBtkZfDzwYbb.jpg
Pobierz@cobaltBlue: To musiałbyś synku pół społeczeństwa od siebie odizolować. Właściwie z korzyścią dla wszystkich.
Komentarz usunięty przez autora
@ciemnienie: To nie są dzieci tylko uszkodzone, nieświadome płody.
I nie chodzi tu o zabijanie tylko o oszczędzenie cierpienia wszystkim dookoła i samemu, ewentualnemu dziecku. Trzeba wyznawać jakąś chorą formę bambinizmu żeby tego nie rozumieć
@blackfriday: No ty też. I co w związku z tym?
@cobaltBlue: Xd. Synku nie mogę być julką. Mam kutasa.
@blackfriday: Skąd wiem co? Cytuj fragment wypowiedzi do której się odnosisz bo nie wiem o co ci chodzi.
@ciemnienie: dobrze wiesz, że nie są duże i z tego przedziału tylko co 3 wcześniak przeżyje, a z tych co przeżyje - tylko co 5 będzie się cieszył pełnią zdrowia.
@blackfriday: Masz konto na Wypoku
Dlaczego lewica nie umie into ponoszenie konsekwencji swoich decyzji? W zasadzie zaczynam rozumieć czemu nie potraficie żyć w jakimkolwiek innym państwie niż opiekuńczym
@ciemnienie: tylko, że homoseksualizm to nie tragedia. To, że nie rozumiesz mojego stanowiska moralnego nie znaczy, że twoje jest w czymkolwiek lepsze, zresztą nawet nie masz narzędzi żeby to wykazać
@SmutnyAnonekSuchodolski: Jaka lewica? Wy czyli kto?